Szolgáljon ki eltérő forgalmú, elrendezésű és méretű mosdókat egyféle töltőanyaggal

A Tork PeakServe mostantól normál, mini, illetve beépíthető adagolóként is kapható; Ön így egyetlen típusú töltőanyaggal meg tud felelni a teljes létesítmény igényeinek. Ezáltal csökken a személyzet által kezelendő és tárolandó termékek száma, és mivel vékony kialakítással készült, kapacitáscsökkentés nélkül képes a mosdóhelyi élmény javítására. 
Tork PeakServe: nagyobb rugalmasság a takarítószemélyzetnek

A fokozott rugalmasság miatt több idő jut a takarításra

 • Kétszer annyi kéztörlő fér el a kézben, mivel az 50%-kal tömörített csomagolásnak köszönhetően könnyebben szállítható* 
 • Az utántöltésre fordított idő a felére csökkent, mivel egy adagoló kapacitása akár 2100 darab kéztörlő is lehet* 
 • Az adagoló keskeny kivitelű, mégis 35%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint bármelyik másik, a piacon kapható márka.*
 • Növekvő eredményesség a létesítmény egész területén azonos töltőanyag használatának köszönhetően

Tork PeakServe: a látogatók gyorsabban jutnak be a mosdóba, és gyorsabban is távoznak onnan

A látogatók gyorsabban jutnak be, illetve távoznak

 • A 250%-kal több kéztörlőnek* köszönhetően nem fogy ki a papír
 • A gyorsabb adagolás miatt a mosdóba látogatók 3 másodperc alatt végeznek a kéztörléssel: ez gyorsabb, mint ha Jet Air kézszárítót használnának
 • A rendszer két utántöltés között 600-zal több látogató kiszolgálására alkalmas*
 • Ugyanaz a rendszer mindenhol használható – a Tork PeakServe mindenféle igényhez kínál adagolókat

Kevesebb hulladék és fogyasztás

Kevesebb hulladék és fogyasztás

 • A kéztörlők akadálytalanul, egyszerűen kivehetők szabadalmaztatott, folyamatos adagolású kéztörlőrendszerünkből
 • Kevesebb fogyasztás a laponkénti adagolásnak köszönhetően
 • A kevesebb kiszállítás és a kisebb csomagok miatt csökken a környezeti terhelés
 • Több törlőpapír fér el a takarítókocsin, és kevesebb tárolóhelyre van szükség

Próbálja ki ingyenesen a Tork PeakServe®-et

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Telefon
Cégnév
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.
Töltse ki recaptcha

Innovációnk részletes ismertetője

1

Tömörítés

A csomagokat 50%-kal tömörítettük, így egy adagolóba akár 2100 darab kéztörlő is elfér*
2

Egyszerű utántöltés

A csomagok utántöltése alulról történik a bármilyen időpontban elvégezhető gyors újratöltés érdekében. A folyamatos adagolású csomagok betöltés közben egymásba kapcsolódnak
3

Egyszerű adagolás

A csomagok tartalmának adagolása megakadás nélkül, darabonként történik

Kattintson az egyes alábbi ajánlásokra, hogy többet megtudjon

 • Oktatás

  Mindig teremtsen az oktatás színvonalának megfelelő környezetet

  Ha mindig van kellő mennyiségű kéztörlő a megfelelő kézhigiénia biztosításához, az pozitív képet sugároz a mosdóhasználatról, és azt is mutatja, hogy az iskola számára fontos a hallgatók és a kari dolgozók jólléte. A Tork PeakServe folyamatos elérhetőséget tesz lehetővé a kéztörlőket illetően: így biztosítja a megfelelő kézhigiéniát, és megelőzi a keresztfertőzések és a hiányzások kialakulásának veszélyét. Megmutatjuk, hogyan segít a Tork PeakServe egy olyan komplex létesítmény karbantartását, mint a Marylandi Egyetem kampusza, hol 96 tanépület és 13 sportlétesítmény működik!
  Education_Original.png
  A csapat nem is gondolta volna, mekkora segítség, hogy kevesebbszer kell lehajolniuk ahhoz, hogy felszedjék a földre esett szemetet. Ennek oka, hogy a Tork PeakServe-ben nem akad össze a papír.
  Bob Pils
 • Repülőtér

  Felkészülés a nyári tolongásra

  Itt a tavasz, Kirsten Paarupnak pedig sok a dolga. Közeleg a nyár, amikor is Dánia második legnagyobb repülőterén, a billundi repülőtéren egymást tapossák majd azok az utasok, akik a három közeli (vidám)parkba, a Legoland Billundba, a Lalandia Aquadome-ba és a givskudi állatkert oroszlánparkjába tartanak, vagy onnan távoznak. Kirsten immár tizenkét éve vezeti a repülőtéri takarítóbrigádokat, ezért pontosan tudja, hogy a nyári tolongásra egyetlen módon lehet felkészülni: ha mindent megtervez.
 • Pihenés

  Soha ne érje váratlanul, ha nyomás nehezedik Önre

  A koszos és túlzsúfolt mosdók jelentik a legfőbb problémaforrást a nagy forgalmú helyeken. A Tork PeakServe® kéztörlő adagolók a létező legforgalmasabb mosdókban is helytállnak, így megkönnyítik a látogatók dolgát. A látogatók így teljes mértékben az eseményre tudnak koncentrálni, és ezáltal a takarítókra nehezedő nyomás is csökken. Olvassa el, hogy a Tork PeakServe miként segíti elő, hogy a kéztörlők ne fogyjanak ki – akár napi ezer látogató mellett sem – a forgalmas HopLop beltéri játszóházban.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  A Tork PeakServe segítségével nem kell a kéztörlők kifogyása miatt aggódnunk. Ha reggel utántöltjük az adagolókat, a törlők egész nap kitartanak, még a legforgalmasabb napokon sem.
  Kaisa Niemi
 • Ipar

  Elkötelezetten a termelékenység és a munkavállalók jólléte mellett

  A mosdók megnövelt kapacitása jobb látogatói élményt biztosít, javítja a higiénia szintjét, és felszámolja a torlódásokat, így javul a mosdóhelyi forgalom. A Smurfit Kappa vállalat, a papír csomagolóanyagok globális piacvezetője kipróbálta a Tork PeakServe-et, hogy lássa: helyt tud-e állni egy olyan helyen, ahol 100 munkavállaló dolgozik három műszakban. Olvasson tovább, és kiderül a csapat véleménye azután, hogy kipróbálták a törlőadagolókra érvényes szabályokat átíró termékünket.
  Manufacturing_Original.png
  „A Tork PeakServe-vel® javult mosdóink megjelenése. Kisebb a rendetlenség, kevesebb a hulladék, és rövidebb az utántöltés.”
  Leigh Wallhead
 • Egészségügy

  Garantált higiénia

  Az egészségügyi létesítményekben működő nyilvános mosdókban nehéz garantálni a higiénia szintjét, mivel a mosdóhelyi forgalom igen kiszámíthatatlan. A Tork PeakServe® csökkenti az adagolók ellenőrzésének számát, így a takarítószemélyzet a kritikus fontosságú területekre fordíthatja figyelmét. A nyilvános mosdókban folyamatosan rendelkezésre álló papír kéztörlők csökkentik a szennyeződés kockázatát.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Irodák

  Biztosítsa a mindennapi jóllétet

  A kiváló mosdóhelyi tapasztalat azt jelzi, hogy Ön törődik a munkavállalókkal, és megfelelő képet közvetít magáról a látogatóknak. A Tork PeakServe® segítségével új szintre juthat a mosdóhelyi tapasztalatokat illetően, így biztosítva a dolgozók jóllétét, a kevesebb betegszabadságot és a nyugodt munkavégzést.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Általános felhasználás

  Növelje a mosdók hatékonyságát

  Legújabb innovációnk új szintre emeli a zavartalan és folyamatos kéztörlő adagolást. Keskeny adagolónk 35%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint bármelyik másik, a piacon kapható márka. Ismerje meg, hogy a Tork PeakServe®-vel miként előzhető meg a két utántöltés közötti kifogyás, és miként javítható a mosdóhelyi élmény bármelyik létesítményben, ágazattól függetlenül.
  General_Original.jpg
 • Oktatás
  tumbnailItemImage
 • Repülőtér
  tumbnailItemImage
 • Pihenés
  tumbnailItemImage
 • Ipar
  tumbnailItemImage
 • Egészségügy
  tumbnailItemImage
 • Irodák
  tumbnailItemImage
 • Általános felhasználás
  tumbnailItemImage