Teremtse meg a higiénia legmagasabb szintjét a Tork PeakServe segítségével

Teremtse meg a higiénia legmagasabb szintjét a Tork PeakServe segítségével

A papír kéztörlők laponkénti adagolásával javul a higiénia, mivel a vendégek csak a felhasznált papírhoz érnek hozzá. Emellett a piacon kapható legnagyobb kapacitású kéztörlési megoldás is az Öné1, amely a kevesebb kifogyás és a két utántöltés közötti több vendég kiszolgálása révén segít Önnek megteremteni a higiénia legmagasabb szintjét.

Tovább bővül a Tork PeakServe termékcsalád

Legutóbbi innovációnk, a Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír-rendszer új szintet teremtett a higiénikus és zökkenőmentes kéztörlőpapír-adagolásban. A Tork kínálatában mostantól az új Tork PeakServe Advanced töltőanyag is szerepel. A háromféle adagoló és a kétféle töltőanyag segítségével a Tork PeakServe lehetővé, hogy Ön egyetlen rendszert használjon az egész létesítményben – így leegyszerűsödik a takarítás és a karbantartás, és mindig lesz elegendő papír.

Szolgálja ki a teljes létesítményt egyféle rendszer használatával

A Tork PeakServe mostantól normál és mini méretben, valamint beépíthető tárolószekrényekbe helyezhető keretként is kapható. Ön így különböző forgalmú, elrendezésű és méretű mosdókat tud kiszolgál ni ugyanazzal a rendszerrel, és meg tudja teremteni a higiénia legmagasabb szintjét. A Tork ezennel fokozza a sikert, és olyan új, még jobb minőségű töltőanyaggal bővíti kínálatát, amely egyszerre puha, és képes még jobb teljesítményre,7 hogy hozzájáruljon a kézhigiénia szintjének javulásához. 

Szeretne beszélni valamelyik higiéniai szakértőnkkel? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Hivatkozások

1A versenytársak által forgalmazott leghosszabb tekercses kéztörlővel összehasonlítva (Európában)
2Increasing Hand Washing Compliance With a Simple Visual Cue (A kézmosás népszerűsítése egy egyszerű vizuális eszközzel), Ford et al. 2014
3A 150299-es cikkszámú Tork H2 Universal töltőanyagokkal és az 552020-as cikkszámú adagolóval összehasonlítva
4A 150299-es cikkszámú Tork H2 Universal töltőanyagokkal összehasonlítva
5Tork PeakServe® folyamatos adagolású Universal kéztörlőpapírral együtt használva
6A helyszíni tesztelés adatai alapján, amely szerint több mint 10 000 kéztörlő kivételekor az esetek 99,9%-ában nem szakadt el a papírvég
7A Universal Tork PeakServe töltőanyaggal összehasonlítva
8A beépíthető adagolókban tárolt, 1 rétegű, hajtogatott Tork Advanced papírtörlők felhasználásával összehasonlítva
9Az életciklus-elemzést (LCA) az Essity Tork végezte; az eredményeket az IVL Swedish Environmental Research Institute Ltd ellenőrizte 2017-ben, a kihagyott folyamatok figyelembevételével.