Tiszta kéz = egészséges kéz

Tiszta kéz = egészséges kéz

Javítana a kézhigiénián a létesítményében? Használja a Tork poszterkészítőjét a megfelelőség elvének népszerűsítéséhez és ahhoz, hogy megmutassa a betegeknek: a legjobb kezekben vannak.

Tartsa szem előtt a kézhigiéniát

A megfelelő kézhigiénia a leginkább költséghatékony intézkedés a betegségek és a fertőzések továbbterjedésének megelőzésére. Egy egyszerű rutin, amely komoly kihatással van mind a betegek, mind a személyzet egészségére. A Tork poszterkészítő egyszerű megoldást kínál arra, hogy Ön emlékeztesse a személyzet tagjait a kézhigiénia fontosságára, és segítse őket egy állandó szokás kialakításában. 
 
A kézhigiénia létesítményen belüli minőségjavításának titka a kihelyezett üzenetek rendszeres váltogatása. A Tork poszterkészítő segítségével Ön gyorsan és egyszerűen készíthet új posztereket – mi negyedévenként küldünk Önnek egy erről szóló emlékeztetőt.

A jelzés megkönnyíti a betegeknek, hogy a kézhigiénára fókuszáljanak

A kézhigiéniai poszterek az egészségügyi standard javítása mellett az Ön létesítményének imidzsét is emelik. Sőt: 10-ből 8 beteg jelezte, hogy a kézhigiéniai jelzés miatt úgy érzik, hogy az adott létesítmény ügyel a tisztaságra, és minőségi ápolást biztosít.

Készen áll arra, hogy javítson a kézhigiénián a saját létesítményében? Lépjen velünk kapcsolatba!