Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg.

Önkiszolgáló egységek

A vendégek kiszolgálása egyszerre lehet zökkenőmentes és higiénikus. Ehhez a lehető legkevesebb gonddal járó utántöltésre, hulladékkezelésre és tárolásra van szükség. Okos kiszolgáló termékeinket, például a Tork Xpressnap szalvétaadagolót úgy terveztük, hogy növelje a hatékonyságot, így a dolgozók még a csúcsidőszakokban is oda tudnak figyelni a megfelelő kiszolgálásra.

Termékjavaslatok

Teljes körű kiszolgálás

A vendégek előtt nem marad észrevétlen, ha az étkezés során a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Törlő és tisztító termékeink maradéktalan tisztaságot teremtenek, de a vendégeket fogadó asztalok látványa sem utolsó szempont. Minden a vendéglátás során elérni kívánt élmény megteremtését szolgálja.

Termékjavaslatok

Drive-thru

Az úton lévő vendégek később visszatérnek, ha gyorsan és megbízhatóan teljesítik a kívánságaikat. Drive-thru pultokhoz készült termékeink a hatékonyság és az ügyfél-elégedettség növelését szolgálják.

Termékjavaslatok

Egyedi emblémázás

Szalvétáinkat nagy igénybevételhez terveztük. Miért ne teljesítsenek még ennél is jobban? Tudta, hogy a szalvétahasználók 75%-a elolvassa a szalvétára nyomtatott tartalmat? Egyedi emblémázással költséghatékonyan hirdetheti saját márkáját, és különlegesebbé tehet minden alkalmat. Az egyedi emblémázásban végtelen lehetőségek rejlenek! Minden adagolós szalvétánk esetében választható egyedi emblémázás, de ugyanez hagyományos szalvétáinkra is igaz. Az egyedi emblémázással kellemes benyomást kelt, és emlékezetesebbé teszi az étkezés élményét vendégei számára. Bővebb információt a Tork helyi értékesítőjétől kérhet.