Kezet mosó gyerekek

Oktatási intézmények

A megfelelő higiéniai termékekhez állandó hozzáférést biztosító, tisztán tartott iskola kritikus fontosságú az egészség, valamint a diákok, az oktatók és a takarító személyzet jóllétének fenntartása szempontjából. A mosdók és a többi intézményi helyiség megfelelő felszerelésének, takarításának és karbantartásának biztosítása szintén segít megelőzni a fertőzések továbbterjedését. A Tork több mint 50 éve elkötelezett – és továbbra is az marad – az iskolai higiénia és takarítás minőségének javítása iránt; mindehhez teljes körű higiéniai megoldásokat és termékeket, valamint kézmosással kapcsolatos oktató programokat biztosít, garantálva az iskolák számára a nyugalmat, hogy minden egyes teremben gondoskodni tudjanak a diákok, a tanárok és takarító személyzet jóllétéről.

Legyen csillagos ötös a kézhigiénia

Mindegy, milyen oktatási intézményt vezet, a jó kézhigiénia oktatása megteremtheti a diákok, az oktatók és a takarító személyzet biztonságát, továbbá csökkentheti a vírusok és a betegségek továbbterjedését. Bár minden korosztályt másként kell megfelelő kézhigiéniára ösztönözni, fontos megjegyezni, hogy betegen a diákok, a tanárok és a takarító személyzet tagjai sem jöhetnek iskolába. Ezenkívül az Ön feladata az is, hogy nyomatékosítsa az iskolában/oktatási intézményben a gyakori és alapos kézmosás fontosságát, valamint gondoskodnia kell arról, hogy a kézhigiéniai állomásokon legyen szappan és eldobható kéztörlő, valamint meleg víz.
 
Töltse le a kézmosás és a kézfertőtlenítés technikáját bemutató posztert.

Ezért biztonságosabb a papírtörlők mellett dönteni

A megfelelő kézhigiénia betartásának szintén része a biztonságos kéztörlési lehetőségek elérhetősége. A kézszárítók jóval nagyobb arányban juttatják a levegőbe a baktériumokat*, míg a kéztörlők használatával csökkenhet a baktériumok terjedésének kockázata. A papír kéztörlők a kéztörlésen túl sok mindenre – orrfújás, szájtörlés, sminkigazítás, egészségügyi helyzetek, piszkos kilincsek és csapok megfogása – alkalmasak.
 

Termékjavaslatok

Kapcsolatfelvétel

Hogyan lehet higiénikus, tiszta munkakörnyezetet teremteni? Engedje meg, hogy valamelyik kollégánk megkeresse Önt, és ismertesse termékeinket és megoldásainkat.