Mosdóhelyiség

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk:

Mosdó kiemelt higiéniai követelményekkel

Rendkívül fontos a munkahelyi keresztfertőzés kockázatának megelőzése. Kímélő szappanjaink, kéz- és testápolóink, fertőtlenítőink és puha törlőpapírjaink segítségével kíméletes a gyakori kézmosás, és megelőzhető a baktériumok továbbterjedése. Kézhigiéniai termékkínálatunkban mutatós, érintés nélküli, automatikusan működő adagolók is szerepelnek, amelyekkel tovább csökken a fertőzések kockázata, és növekszik a kézmosási hajlandóság.

Termékjavaslatok

Exkluzív mosdó

Ha egy mosdóból kijőve az emberek a benti élményeikről beszélnek, az a kialakítás minőségét dicséri. Szeretné, ha mosdója tükrözné vállalata képességeit, és mély benyomást tenne vendégeire? Exkluzív mosdók részére ajánlott termékeink látványos formákból és kiváló minőségű anyagokból állnak össze, és segítségükkel luxuskivitelű mosdóhelyiségek teremthetők. Részesítse ügyfeleit minőségi élményben az alapoktól.

Termékjavaslatok

Általános mosdóhelyi igények

Ha Ön költséghatékony, kevés karbantartást igénylő mosdót szeretne, ahol gyorsan megfordulnak az oda betérők, nélkülözhetetlen a megfelelő kellékek (például a robusztus, strapabíró higiéniai rendszerek) megléte. Laponkénti adagolást biztosító adagolóinkkal szabályozható a felhasznált mennyiség. Nagy kapacitású kézhigiéniai termékeink és kéztörlőpapírjaink pedig egyenletes minőséget biztosítanak, karbantartásuk pedig nem igényel külön erőfeszítést.

Termékjavaslatok

Igényes mosdó

Ha hangulatosabb környezetet szeretne teremteni a mosdóhasználók számára, és szeretne jobban odafigyelni az igényeikre, a Tork Igényes Mosdó termékeit Önnek találták ki. A különböző igényű látogatók egyaránt értékelni fogják azt a gondoskodást és az odafigyelést, amit például puha, kellemes tapintású törlőpapírjaink vagy hidratáló krémünk jelent.

Termékjavaslatok