Tegye gördülékennyé üzletmenetét

Tegye gördülékennyé üzletmenetét

Növelje hatékonyságát, javítsa a higiéniát, és csökkentse a hulladékmennyiséget egy minden igényének megfelelő szalvétaadagoló rendszer segítségével! A Tork Xpressnap® segítségével időt takaríthat meg, és komoly értéket adhat vállalkozásához.

Minden egyes szalvéta megtakarítást jelent

Időből sosem jut elég. Növelje a hatékonyságot az egyenkénti adagolású Tork Xpressnap® asztali szalvétaadagolóval – így akár 25%-kal csökkentheti a szalvétafogyasztást.*
Szalvétákkal feltöltött szalvétaadagoló faasztalon

Magasabb szintű higiénia a vállalkozása számára

A higiéniát előtérbe helyező termékekkel Ön elősegítheti, hogy tiszta és biztonságos helyet teremtsen a dolgozók és a vendégek számára. A teljesen fedett kialakítású Tork Xpressnap® adagolóknál kevesebb az érintkezési felület, így a szalvétákat csak használat közben lehet megérinteni, és gondosan védve vannak a szennyeződésektől és a nedvességtől.
Kevesebb hulladék, kisebb környezeti hatás
Az intelligens, egyenkénti adagolásnak köszönhetően a pultra tehető Tork Xpressnap® szalvétaadagolóval Ön akár 43%-kal** csökkentheti a hulladékmennyiséget, a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült szalvétákkal pedig hozzájárulhat a környezettudatosabb felhasználáshoz.

Időtálló dizájnok minden igényhez

Dizájnjaink kínálata stílustól és preferenciáktól függetlenül kellő számú lehetőséget kínál minden vállalkozástípus számára. Ön testre szabhatja a paneleket, hogy népszerűsítse vállalkozását, de alumínium vagy diófa adagolóink mellett is dönthet, ha eleganciára törekszik.

Kompakt, modern vonalvezetésű kialakítás; minimális helyet foglal a pulton

Szalvétákkal feltöltött, diófa szalvétaadagoló

Páratlan funkcionalitás

A Tork Xpressnap és Tork Xpressnap Fit® adagolók feladata az, hogy segítsenek Önnek a dolgozók igényeinek kielégítésében. Egyszerre biztosítanak nagy szalvétakapacitást, utántöltésjelzést és reteszeket az intelligens nyitáshoz és utántöltéshez. Páratlanul egyszerű funkcionalitást tesznek lehetővé bármilyen létesítményben.

AD-a-Glance testre szabható panel

Szalvétákkal feltöltött szalvétaadagoló

Minden igényhez létezik Tork Xpressnap® adagoló

Ismerje meg két adagolórendszerünket, hogy megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. Válasszon Tork Xpressnap® adagolórendszert.

Hivatkozások

*A hagyományos szalvétaadagolókkal összehasonlítva
**A pultra tehető Tork Xpressnap® rendszer fogyasztását és tömegét a Tork hagyományos szalvétaadagoló rendszerével (271600 adagoló 109035 töltőanyaggal) összehasonlító kutatás alapján