Utasterminálok

Utasterminálok

Az utazók számára a kaland a repülőtéren kezdődik. Kiváló élményt várnak a terminál minden részén – különösen a mellékhelyiségekben. A higiénia hihetetlen mértékben, minden eddiginél fontosabb tényező az ilyen forgalmas területeken, a látogatók és az ott dolgozók számára egyaránt. Fontos, hogy mindenki biztonságban érezze magát, az utasok pedig elégedettek legyenek. 


Létesítménygazdaként az Ön feladata a kielégítő és zökkenőmentes utasélmény biztosítása. Erre többféle mód kínálkozik, de a megfelelő takarítás és a színvonalas higiéniai megoldások biztosítása jó kiindulópont lehet. Csúcsforgalomban intelligens és praktikus berendezésekre és eszközökre van szükség az időmegtakarítás és a hatékony munkavégzés érdekében. 


A Tork olyan költséghatékony termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek célja a forgalom felgyorsítása és a higiénia szintjének növelése minimális környezeti terhelés mellett – ezzel segítve Önt és dolgozóit a működési hatékonyság növelésében, illetve jobb utasélmény elérése érdekében.