Manufacturing

Gyártóüzemek

A gyártóüzemekben mindennek zavartalanul kell működnie. A folyamatok zökkenőmentes működéséhez folyamatos fejlesztésekre van szükségük minden területen. Hiszen a legkisebb hanyagság is költséges leállást okozhat. Egy olyan üzleti ágazatban, amelyre folyamatos nyomás nehezedik a termelékenység növelése és a folyamatok korszerűsítése szempontjából, ezt mindenképpen el kell kerülni. Ebben a részben Ön olyan eszközöket, forrásokat és ismereteket talál, amelyek bemutatják, hogy minden változásnak van hatása. 


Vállalatunk olyan megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek egyszerűvé és elérhetővé teszik az ipari tisztítást. Kifejezetten nehéz körülményekhez tervezett, sokoldalú és tartós termékeink elősegítik a folyamatok javítását és a karbantartás hatékonyabbá tételét.

Az iparági útmutató PDF-jének miniatűr képe

Fenntarthatósági útmutató

Az új útmutató rengeteg olyan meglepő tippet és ismeretet tartalmaz, amelyek segítségével csökkenthetők a környezeti hatások, és javítható az üzleti teljesítmény.
PDF bélyegképe
Referenciák

Purmo Group

A Tork Performance® törlőpapír-rendszerek használatával a Purmo Group csökkenteni tudta a keletkező hulladékmennyiséget, és növelte hatékonyságát.
  • 60 percnyi időmegtakarítás
  • 80%-kal kevesebb pénzráfordítás a szennyezett hulladékok ártalmatlanítására
Gyártóüzemben dolgozó nő

Tork megoldások a fejlődéshez

Az új, még jobb minőségű Tork tisztítókendők mostantól interfolded hajtogatással kerülnek forgalomba, így gyorsabban lehet hozzájuk jutni, ezáltal javítják a hatékonyságot.