Pihenés

Pihenés

A rekreációs célú vállalatoknak (a területenként változó vendéglétszám ellenére) biztonságos, zökkenőmentes és pozitív vendégélményt kell biztosítaniuk. Kihívást jelenthet az egységes, magas színvonalú élmény biztosítása és a költségek ellenőrzés alatt tartása.


A világjárvány óta a visszatérő látogatók minden eddiginél magasabb követelményeket támasztanak szabadidős élményeik során. A piszkos vagy túlzsúfolt mosdók negatívan befolyásolhatják az egész látogatást. Manapság pedig, mivel sok ügyfél megosztja tapasztalatait az interneten, egy-egy rossz vélemény gyorsan elterjedhet, és negatív hatással lehet az üzletmenetre.


A Torknál arra fordítottuk az elmúlt évtizedeket, hogy professzionális környezetben is emelni tudjuk a higiénia színvonalát. Úttörő megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek Önnek és a takarító személyzetnek abban, hogy megtalálják az okosabb munkavégzési módszereket, és megfeleljenek a világjárvány után visszatérő látogatók magas higiéniai elvárásainak. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy Ön javítsa a mosdó forgalmának zökkenőmentességét, mindenki számára biztosítsa a higiéniai termékek rendelkezésre állását, időt szabadítson fel, és növelje a hatékonyságot. De a legfontosabb, hogy pozitív, fenntartható és emlékezetes élményt biztosítson a vendégeknek, ami arra készteti őket, hogy újra meg újra visszatérjenek.

Megjegyzés: A Tork Vision Takarítás korábban Tork EasyCube® néven volt ismert