Megfelelő higiénia a vendéglátóiparban

Vendéglátóipar

Kevés olyan ágazat létezik, ahol a higiénia megléte akkora szerepet kapna, mint az éttermek és kávézók világában. A higiénia betartása a vendéglátóiparban kulcsfontosságú Önnek vállalkozása minden területén: a konyhában, az étkezőben, a mosdókban, valamint a kiszállítások során. A megfelelő higiéniai rutinokkal egyaránt biztosítható az élelmiszer-biztonság és a lehető legjobb és legbiztonságosabb élmény mind a vendégek, mind a személyzet számára. A Tork Clean Care program olyan széles körű szakértelmet és takarítási megoldásokat kínál a vendéglátóipar számára, amelyek hozzájárulnak a folyamatok megalapozásához és a személyzet kiképzéséhez. Tippeket és tartalmakat kínál a megfelelő személyi higiénia és felülettisztítás biztosításához, és ügyel a vendégek és az alkalmazottak megfelelő kiszolgálására.
A kiszolgálással, a fenntarthatósággal és a vendégélménnyel kapcsolatos elvárások minden eddiginél magasabbak. A Tork olyan termékeket és megoldásokat fejleszt, amelyektől javul a vendég- és a munkavállalói élmény.
Bővebben
Forgalmas étterem és konyha – timelapse felvétel

Kapcsolatfelvétel

Hogyan lehet higiénikus, tiszta munkakörnyezetet teremteni? Engedje meg, hogy valamelyik kollégánk megkeresse Önt, és ismertesse termékeinket és megoldásainkat.