A hallgatók által használt mosdók a felsőoktatási intézményekben

Felsőoktatási intézmények

Amikor a hallgatók a számunkra megfelelő egyetemet keresik, ahová felvételizni szeretnének, elsősorban a képzési programra és az aktuális kurzusokra figyelnek, de a kampuszon szerzett élményt és az egyetem környezetvédelem iránti elkötelezettségét is értékelik. 


Tiszta létesítmények és higiénikus mellékhelyiségek: mindez olyasmi, amelyeket a hallgatók elvárnak. Ma pedig az is kulcsfontosságú, hogy az adott intézmény a termékek és szolgáltatások megválasztásával mutassa ki a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét. Ennek nehéz lehet megfelelni, ha Ön több olyan épületet felügyel, amelyek a kampusz területén vannak elszórva, illetve nagy és változó forgalmúak. 


A Tork segít a felsőoktatási intézményeknek abban, hogy pozitív élményeket nyújtsanak olyan díjnyertes higiéniai megoldások segítségével, amelyek takarítási erőforrásokat szabadítanak fel, és csökkentik a hulladékmennyiséget. Miért? Hogy Ön és csapata hozzájáruljon a hallgatók és oktatók jóllétéhez egy egészséges oktatási környezetben.