PaperCircle

Tork PaperCircle – a világ első, papír kéztörlőkhöz nyújtott újrahasznosítási szolgáltatása

A Tork PaperCircle® a világ első, papír kéztörlőkhöz biztosított újrahasznosítási szolgáltatása. Együtt körforgásossá tehetjük vállalkozását: ehhez összegyűjtjük és újrahasznosítjuk a használt papír kéztörlőket, és új papírtermékeket gyártunk belőlük – a hulladék így új erőforrássá válik. A Tork PaperCircle segítségével Ön be tudja tartani fenntarthatósági céljait, mivel akár 20%-kal* mérsékli a hulladékmennyiséget, és együttesen 40%-kal csökkenti a teljes karbonlábnyom* – mind a látogatók, mind az alkalmazottak esetében. A szolgáltatás mostantól több európai országban is elérhető.

Ha a Tork PaperCircle segítségével hasznosítjuk újra a Tork papír kéztörlőket, együttesen akár 40%-kal tudjuk csökkenteni a karbonlábnyomot*

Tudta, hogy egy 800 fős épületben, becslések alapján 190 kg/hó értékkel csökkenthető a CO2e kibocsátás a Tork PaperCircle segítségével?*

Mit tehetünk együtt? Becsüljük meg!

2/1. lépés
Válassza ki azt a vállalkozástípust, amelyik a legközelebb áll az Önéhez
*800 alkalmazottal működő átlagos iroda számított havi CO2e megtakarítása. A becslés egy külső fél által ellenőrzött, uniós átlagfeltételekre vonatkozó életciklus-elemzésen alapul, amelyben figyelembe vették az új rostszálak és az energia alternatív felhasználásából származó elkerülhető folyamatokat. A CO2e kg-ban kifejezett potenciális megtakarítás kiszámítása az életciklus-elemzés eredménye és a nekünk bejelentett összegyűlt súly alapján történik. A becsült érték nem használható fel karbonlábnyom-kiszámításhoz, illetve jelentéstételi célokra.

Így működik a Tork PaperCircle

A Tork PaperCircle® az Ön vállalkozása, a létesítményvezetők és az újrahasznosító cégek közötti szoros együttműködésre épít annak érdekében, hogy a szolgáltatás hatékony, fenntartható és megfeleljen az Ön igényeinek.
egy nő papírt dob egy nagyméretű hulladéktárolóba

Vegyen Ön is részt a zúzdában tartott virtuális sétán!

Kövesse Ön is az elhasznált kéztörlők útját a feldolgozásig, a mosdóból az Essity zúzdájáig, ahol új papír kéztörlőként kezd új életet, és megmutatja, hogy az is újrahasznosítható, amit korábban szemétnek tartottak.

Teremtsen fenntartható értéket a Tork PaperCircle szolgáltatással 

 

A Tork PaperCircle® egy kisebb, egyszerűen megvalósítható befektetés, amelyért cserébe Ön egy egyedülálló, körforgásos szolgáltatást vehet igénybe, és újrahasznosíthatja a papír kéztörlőket. Emellett értékteremtő is vállalkozása számára, mivel biztosítja a következőket: 

 

  • A hulladékmennyiség csökkentése  

  • Körforgásos gazdálkodás 

  • A fenntarthatósági célok elérése 

Kapcsolat

Ön is készen áll az újrahasznosításra?

Hivatkozások

A Tork PaperCircle® németországi és hollandiai próbafelhasználói által kapott eredmények alapján
* A becslés egy külső fél által ellenőrzött, uniós átlagfeltételekre vonatkozó életciklus-elemzésen alapul, amelyben figyelembe vették az új rostszálak és az energia alternatív felhasználásából származó elkerülhető folyamatokat. A CO2e kg-ban kifejezett potenciális megtakarítás kiszámítása az életciklus-elemzés eredménye és a nekünk bejelentett összegyűlt súly alapján történik. A becsült érték nem használható fel karbonlábnyom-kiszámításhoz, illetve jelentéstételi célokra.