PaperCircle

Tork PaperCircle – a világ első, papír kéztörlőkhöz nyújtott újrahasznosítási szolgáltatása.

A Tork PaperCircle® egy egyedülálló újrahasznosítási szolgáltatás papír kéztörlőkhöz. Együttműködve megvalósíthatjuk vállalatánál az újrahasznosítást: ehhez összegyűjtjük a használt papír kéztörlőket, és új papírtermékeket gyártunk belőlük – a hulladék így új erőforrássá válik. A Tork PaperCircle segít a fenntarthatósági célszámok elérésében, mivel akár 20%-kal* mérsékli a hulladékmennyiséget, és akár 40%-kal* csökkenti a kéztörlők által okozott karbonkibocsátást. Mindez valóban kifejezi az Ön fenntarthatósággal kapcsolatos álláspontját a látogatók és az alkalmazottak számára egyaránt. A szolgáltatás mostantól több európai országban is elérhető.

A Tork PaperCircle szolgáltatással vállalata legalább 40%-kal* csökkentheti a papír kéztörlők karbonlábnyomát.

*Az európai életciklus-elemzés alapján, amelynek során figyelembe vették az elkerülendő folyamatokat; az elemzést az Essity végezte és a svéd környezetvédelmi kutatóintézet (IVL) igazolta, 2017-ben
Tudta Őn, hogy egy 800 alkalmazottat foglalkoztató iroda havi 190 kg-mal csökkentheti CO2e kibocsátását* a Tork PaperCircle® újrahasznosítási rendszerrel?

Vajon mennyit tudna az Ön munkahelye megtakarítani? Számolja ki!

Step 1/2
Válassza ki azt a vállalkozástípust, amely a legközelebb áll az Önéhez
*800 alkalmazottal működő átlagos iroda számított havi CO2e megtakarítása. Életciklus-elemzés alapján becsült érték, amelynek során figyelembe vették az elkerült folyamatokat; az elemzést az Essity/Tork végezte és a svéd környezetvédelmi kutatóintézet (IVL) igazolta 2019-ben. Az Ön létesítményének tényleges megtakarítása ettől eltérhet.

Így működik a Tork PaperCircle

A Tork PaperCircle® az Ön vállalkozása, a létesítményvezetők és az újrahasznosító cégek közötti szoros együttműködésre épít annak érdekében, hogy a szolgáltatás hatékony, fenntartható és megfeleljen az Ön igényeinek.
egy nő papírt dob egy nagyméretű hulladéktárolóba

Vegyen Ön is részt a zúzdában tartott virtuális sétán!

Kövesse Ön is az elhasznált kéztörlők útját a feldolgozásig, a mosdóból az Essity zúzdájáig, ahol új papír kéztörlőként kezd új életet, és megmutatja, hogy az is újrahasznosítható, amit korábban szemétnek tartottak.

Teremtsen fenntartható értéket a Tork PaperCircle szolgáltatással 

 

A Tork PaperCircle® egy kisebb, egyszerűen megvalósítható befektetés, amelyért cserébe Ön egy egyedülálló körkörös szolgáltatást vehet igénybe, és újrahasznosíthatja a papír kéztörlőket. Emellett értékteremtő is vállalkozása számára, mivel biztosítja a következőket: 

 

  • A karbonlábnyom csökkentése 
  • A hulladékmennyiség csökkentése  
  • Körkörös gazdálkodás 
  • A fenntarthatósági célok elérése 
Kapcsolat

Ön is készen áll az újrahasznosításra?

Hivatkozás

*Németországi és hollandiai próbafelhasználóktól származó adatok alapján.