Éttermi dolgozó papírba csomagolt ételt nyújt át a vásárlónak.

Vendéglátóipar

A hűséges, visszatérő vendégkör biztosításához az éttermeknek elváráson felül kell teljesíteniük. A Tork olyan termékeket és szolgáltatásokat állít össze, amelyek hozzájárulnak a vendéglátásban a hatékonyság javításához, és a jó higiéniai gyakorlatok kialakításához. Az eredmény? Magasabb szintű élmény a vendégek és a személyzet számára egyaránt.

Jobb vendégélmény

A kiszolgálással, a fenntarthatósággal és a vendégélménnyel kapcsolatos elvárások minden eddiginél magasabbak. A Tork olyan termékeket és megoldásokat fejleszt, amelyektől javul a vendég- és a dolgozói élmény.
Bővebben
Két szakács ételt készít egy professzionális éttermi konyhában

Tudjon meg többet arról, hogyan tud a Tork segíteni a higiénia új szintjének biztosításában