Éttermi nyitvatartás

Gondoljon a jövőre a Tork segítségével

A Tork mindenkit arra ösztönöz, hogy előre gondolkodjon, ezáltal mindig felkészült lehessen. A tökéletes vendégélmény és a takarítás hatékonyságának újragondolásától egészen a fenntarthatóbb módszerek új rendszerbe foglalásáig. Azzal segítünk az Ön vállalkozásának, hogy biztosítjuk a megfelelő tudást, a szükséges higiéniai termékeket és szolgáltatásokat, így Ön felkészülten végezheti tevékenységét.

Ajánlatunk

Bármikor törlésre, felitatásra, tisztításra vagy polírozásra van szükség, tudunk rá megoldást. Adagolóink, töltőanyagaink és szolgáltatásaink kialakítása során a mosdókkal, ipari környezetekkel, konyhákkal és éttermi vendégterekkel kapcsolatos különleges igényeket tartottuk szem előtt. Ön így azzal foglalkozhat, ami igazán számít.
 

Bemutatkozik a Tork

A Tork a professzionális higiénia piacának világszerte ismert márkája. Célunk, hogy elősegítsük vállalkozása fejlődését – legyen szó az üzleti eredmény vagy a munkahelyi körülmények javításáról. Ez a cél viszi előre szakembereinket a körkörös gazdálkodás, a jóllét és az egészség innovációinak útján. 
 
Az Essity vállalat részeként fenntartható módon törekszünk ügyfeleink igényeinek kielégítésére – időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek, így Ön bátran koncentrálhat a saját feladataira.

A Tork az Essity márkája

 
Az Essity világszerte jelenlévő, higiéniai és egészségügyi termékeket előállító vezető vállalat, amely személyi higiéniai termékeket és megoldásokat (babaápolási, női higiéniai, inkontinencia termékeket és orvosi megoldásokat), fogyasztói tissue papírokat, valamint professzionális higiéniai termékeket és megoldásokat biztosít. Értékesítésünk alapját az olyan világmárkák képezik, mint a TENA és a Tork, illetve számos egyéb márka, például a Leukoplast, a Libero, a Libresse, a Lotus, a Nosotras, a Saba, a Tempo, a Vinda és a Zewa.
Üzleti működésünk alapja a fenntartható üzleti modell, amelynek középpontjában az emberek és természet számára fontos értékteremtés áll. A vállalat központja a svédországi Stockholmban van, és jegyzik a Nasdaq Stockholm tőzsdén. Az Essity korábban az SCA Group vállalatcsoport tagja volt.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Tudjon meg többet az Essityről itt

Az Essity a számok tükrében

Fenntartható életmód

A Tork megoldásai elősegítik a fenntartható életmódot otthonunkban és professzionális környezetben is. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk három olyan szemponton alapul, amelyekre termékeink és megoldásaink véleményünk szerint a legnagyobb hatást gyakorolják majd: jóllét, felelős fogyasztás, körkörös gazdálkodás. Együtt elérhetjük, hogy vállalkozása minél fenntarthatóbb legyen.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

A vállalkozások szolgálatában több mint 50 éve

A Tork már több mint fél évszázada a professzionális higiénia globális piacának meghatározó szereplője és innovációs úttörője. Már 1968-ban bemutattuk első magnélküli, belsőmagos adagolónkat, most pedig elsőként digitalizáljuk a teljes takarítóipart, hogy még fenntarthatóbbá tegyük a professzionális környezetben élők életét; mindezt azért, hogy segítsünk üzleti partnereinknek megfelelni a mindennapok és a versenytársaik jelentette kihívásoknak.


Innovációnk története, amire büszkék vagyunk


Helping businesses.png