Az egészségügyben dolgozó ápolónő

Egészségügy

A megfelelő egészségügyi ellátás alapja a megfelelő higiénia és takarítás a kórházakban, az orvosi rendelőkben és más egészségügyi intézményekben. Amikor a saját magára, a munkatársaira, a betegekre és a látogatókra való odafigyelésről van szó, a kórházakban és az egészségügyi intézményekben meglévő hatékony kézhigiénia és takarítási megoldások kritikus fontosságúak az ápolás minőségének és biztonságának javításához. A kórházak és egészségügyi intézmények számára vezető professzionális higiéniai márkaként azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Bizonyítékokon alapuló ismereteink, ajánlásaink és termékeink révén mindenki könnyebben fenntarthatja a higiénia magas szintjét és a takarítási protokollokat az egészségügyi intézményekben, és arra figyelhet, ami valóban számít: a kiváló minőségű betegápolásra.

Mosson kezet – életeket menthet!

Az Egészségügyi Világszervezet 5 fontos momentumot határozott meg a fertőzésmegelőzés és az infekciókontroll fejlesztése, illetve a kézmosással kapcsolatos gyakorlati hozzáállás sikeres átalakítása érdekében.

Képzés és oktatás

A jó kézhigiéné betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy az egészségügyi dolgozók biztonságban érezzék magukat a munkahelyen. Hagyja, hogy a Tork bizonyítékokon alapuló képzéseinkkel és kézhigiénés ajánlásainkkal segítse az elmélet gyakorlati megvalósítását.

Ajánlott termékek