Az egészségügyben dolgozó ápolónő

Egészségügy

A megfelelő egészségügyi ellátás alapja a megfelelő higiénia és takarítás a kórházakban, az orvosi rendelőkben és más egészségügyi intézményekben. Amikor a saját magára, a munkatársaira, a betegekre és a látogatókra való odafigyelésről van szó, a kórházakban és az egészségügyi intézményekben meglévő hatékony kézhigiénia és takarítási megoldások kritikus fontosságúak az ápolás minőségének és biztonságának javításához. A kórházak és egészségügyi intézmények számára vezető professzionális higiéniai márkaként azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Bizonyítékokon alapuló ismereteink, ajánlásaink és termékeink révén mindenki könnyebben fenntarthatja a higiénia magas szintjét és a takarítási protokollokat az egészségügyi intézményekben, és arra figyelhet, ami valóban számít: a kiváló minőségű betegápolásra.

Együtt a biztonságért – mossunk kezet!

Csatlakozzon a Torkhoz, hogy az Egészségügyi Világszervezettel együtt ünnepeljük meg május 5-én a Kézhigiéne Világnapját!

Képzés és oktatás

A jó kézhigiéné betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy az egészségügyi dolgozók biztonságban érezzék magukat a munkahelyen. Hagyja, hogy a Tork bizonyítékokon alapuló képzéseinkkel és kézhigiénés ajánlásainkkal segítse az elmélet gyakorlati megvalósítását.

Ajánlott termékek