Így gyűjthet LEED-krediteket a Tork segítségével

Így gyűjthet LEED-krediteket a Tork segítségével

A LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) a legszélesebb körben használt környezetbarát építménybesorolási rendszer a világon. A sokféle épülethez, közösségi és otthoni projekttípushoz rendelkezésre álló LEED keretrendszert alkot annak érdekében, hogy egészséges, környezetbarát, illetve energia- és költséghatékony épületek épüljenek. 


Ha Ön kiérdemli a LEED tanúsítványt, azzal erősíti vállalata környezetbarát imidzsét, versenyelőnyhöz juthat, magához vonzhatja és megtarthatja a minőségi munkaerőt, és megfelelhet saját fenntarthatósági célkitűzéseinek.


Mit kell tudni a LEED-kreditekről? 

 
A LEED egy kreditrendszert működtet, ahol a kreditszerzés szempontjából ugyanúgy számít pl. a dizájn, a megvalósítás, az üzemeltetés és a karbantartás. A szerzett krediteket összeadják, és a kapott érték alapján az adott épület normál, ezüst, arany vagy platina fokozatú LEED tanúsítványt szerez.

Sok olyan Tork termék és szolgáltatás létezik, amelyekkel vállalatának létesítményei LEED-krediteket érdemelhet ki. Egy példa: ha Ön külső felektől származó, tanúsított tissue termékekre vált, azzal max. 2 LEED-kreditet szerezhet: az egyik a Green Cleaning (Környezetbarát takarítás), a másik pedig az Environmentally Preferable Purchasing (Környezetvédelmi szempontból előnyös beszerzés). Egy épület max. 5 kreditet szerezhet az Innovation (Innováció) kategória előírásainak teljesítéséért – ha Ön például a Tork EasyCube® program vagy a Tork PeakServe® adagoló mellett dönt. 

 

Amennyiben Ön jelenleg 58 LEED-kredittel és így LEED Silver (ezüst) fokozattal rendelkezik, és a Tork mint külső fél tanúsított tissue termékeire és papír kéztörlőire vált, akár további 2 kredittel is gazdagodhat, és máris megszerezte a LEED Gold (arany) fokozatú tanúsítványát. 

Kapcsolatba lépni

Keressen LEED-krediteket a létesítményéhez a Tork termékeivel és szolgáltatásaival

Hivatkozások

1Két Tork EasyCube-vásárlótól kapott eredmény súlyozott átlaga alapján; a felmérés 158 napon át, a Tork EasyCube™ bevezetése előtt, illetve után zajlott