Gondoljon a jövőre, és induljon el a fenntarthatóság irányába

Gondoljon a jövőre, és induljon el a fenntarthatóság irányába

A jövőre gondolva olyan fenntartható termékeket és megoldásokat készítünk, amelyekkel ügyfeleink elérhetik fenntarthatósági célkitűzéseiket.
A Tork vállalati küldetése, hogy fenntarthatóbbá tegye a professzionális környezetben kialakított higiéniát. Így oldjuk meg a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, például a felelős rostanyag-beszerzést, illetve termékeink karbonlábnyomának csökkentését.

Science Based Targets

A szén-dioxid-kibocsátásra vonatkozó céljaink 2018 decembere óta rendelkeznek a Science Based Targets jóváhagyásával. Az energia- és áramfogyasztásra, a szállításra, az alapanyagokra, a szállítókra és a hulladékra vonatkozó abszolút célszámok is a célok közé tartoznak.


Az Essity azt is vállalja, hogy 2030-ra (2016-tól) 18%-kal csökkenti a beszerzett kulcsalapanyagokból, szállításból, a műveletek során keletkező hulladékokból és az értékesített termékek életciklus-lezárásából származó üvegházhatású gázok kibocsátását, és 2030-ra (a 2016-os bázisévtől számítva) 25%-kal csökkenti a vállalaton belüli energiafelhasználásból és a megvásárolt villamos energiából származó üvegházhatású gázok kibocsátását (1. és 2. alkalmazási terület).