Hozzájárulunk az ENSZ fenntartható fejlődést javító célkitűzéseihez

Hozzájárulunk az ENSZ fenntartható fejlődést javító célkitűzéseihez

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kevesebb erőforrást igénylő, a körforgásos társadalom megvalósítását elősegítő termékeket és megoldásokat fejlesszünk, és így hozzájáruljunk az Egyesült Nemzetek fenntartható fejlődést javító célkitűzéseihez.
A Tork és anyavállalata, az Essity vállalja, hogy hozzájárul az Egyesült Nemzetek fenntartható fejlődést javító célkitűzéseihez. Üzleti tevékenységünk és szakértelmünk révén a mi szempontunkból elsősorban a 3., 6., 12., 13. és 15. célkitűzés a legfontosabb, mivel hiszünk abban, hogy valóban hatással lehetünk másokra. Fenntarthatósági platformjaink – Jóllét, Felelős fogyasztás, Körforgásos gazdálkodás – lehetővé teszik, hogy ügyfeleink, partnereink és a társadalom bevonásával teremtsünk valós értékeket mindannyiunk számára.
Tudta?

A Tork a globális higiéniai és egészségügyi termékeket gyártó vállalat, az Essity része, amelyet a világ legfenntarthatóbb vállalatai közé sorolnak.

Hivatkozások

A Tork exelCLEAN®, valamint a géprongyok és textilkendők használatának összevetése alapján
Asztali adagolóba helyezett 2 rétegű szalvéta és a Fastfold szalvéta összehasonlítása (Tork adagoló cikkszáma: 271800, Tork töltőanyag cikkszáma: 10933)
3Az európai életciklus-elemzés alapján, amelynek során figyelembe vették az elkerült folyamatokat; az elemzést az Essity végezte és a svéd környezetvédelmi kutatóintézet (IVL) igazolta 2017-ben