Kézhigiéniai képzés

A megfelelő kézhigiénia önmagában az egyik legfontosabb eszköznek tekinthető a kórházi fertőzések megelőzésében és szabályozásában. A WHO „5 Moments for Hand Hygiene” (5 lépés a kézhigiéniához) című kiadványa alapján készült oktatóanyagunk lehetővé teszi, hogy Ön és a személyzet is oktatást és fejlődési lehetőséget kaphasson e kritikus lépések során – a virtuális valóságban.

A kézhigiénia fokozása a virtuális valóság világában

A kézhigiénia fokozása a virtuális valóság világában
A Tork VR Clean Hands Training and Education (VR-képzés és oktatás a kéztisztasághoz) elnevezésű programja egy szórakoztató, interaktív játék, amelynek célja, hogy a kézhigiéniáról szóló képzés minden eddiginél érdekesebb és elgondolkodtatóbb legyen. Akár ápolónőként, akár orvosként veszünk részt a jétékban, csak fel kell tennünk a VR mikrofonos fejhallgatót, és már készen is állunk arra, hogy megkezdjük a legújabb műszakot a virtuális kórteremben. Az életből merített helyzetek során a WHO által leírt 5 kézhigiéniai lépés mindegyikét gyakorolhatjuk – a saját kezünkön. Elsőre nem sikerült megfelelni a WHO irányelveinek? Fussunk neki újra! Hamarosan kiváló kézhigiéniai gyakorlatra tehetünk szert – a virtuális és a való világban egyaránt.

Töltse le az alkalmazást

Tork VR Training
Csak egy VR-kompatibilis okostelefonra, valamint egy távirányítóval rendelkező VR headsetre vagy egy ezzel egyenértékű eszközre van szüksége a játék irányításához, a Tork VR Training alkalmazáson kívül. Az alkalmazás az App Store-ból és a Google Play Áruházból is letölthető. 
Iphone és iOS telefonokhoz ajánljuk: Merge VR headset (nincs szükség távirányítóra; ezzel a headsettel az irányítás az eszközön keresztül történik); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Android telefonokhoz: Számos VR headset közül választhat, attól függően, hogy milyen telefonnal rendelkezik. A karton verziótól a drágább headsetekig minden jól használható. Fontos: Ne feledje, hogy a játék irányításához egy Bluetooth-funkcióval rendelkező távirányítóra lesz szüksége. 
 
A letöltés menete
 
 1. Győződjön meg róla, hogy a VR szemüvege működik az okostelefonjával
 2. Az AppStore vagy a GooglePlay használatával töltse le az alkalmazást a telefonjára
 3. Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztassa a távirányítót a telefonjához
 4. Indítsa el az alkalmazást, majd helyezze okostelefonját a VR szemüvegbe
 5. Állítsa be és kalibrálja
 6. Lépjen be a virtuális valóságunkba, és válassza ki, hogy mi szeretne lenni, nővér vagy orvos

Virtuális valóság a tanultak elmélyítéséhez

Virtuális valóság a tanultak elmélyítéséhez
A virtuális valóság nem csupán szórakoztatóvá és izgalmassá teszi a tanulást, hanem igen eredményesen változtat a magatartásunkon. Kutatások szerint az emberek csupán 10%-ban emlékeznek arra, amit olvasnak, 20%-ban arra, amit hallanak és 30%-ban arra, amit látnak. Ha azonban maguk is részt vesznek egy szimulációban, ez az arány 90%-ra emelkedik.

Képzés a legújabb kutatások alapján

Képzés a legújabb kutatások alapján
A Tork VR-es képzésének alapjául az egészségügyben alkalmazott kézhigiéniára vonatkozó WHO-irányelvek szolgálnak. Hogy az eszköz valóban hozzájáruljon a magatartásváltozáshoz és a kézhigiéniára vonatkozó megfelelőség javulásához, a játékot gyakorló kórházakkal, magatartáskutatókkal és a téma más szakértőivel együttműködve fejlesztettük ki.

Tudta?

Tudta?
 • 4-ből 1 egészségügyi dolgozó bizonytalan abban, hogy az előírásoknak megfelelően tisztítja-e a kezét.
 • 10-ből 8-an alaposabb képzést szeretnének kapni a kézhigiénia témakörében.
 • A jelenlegi képzést túlságosan elméletinek, unalmasnak és nehezen befogadhatónak tartják.
 • Minden második megkérdezett azt szeretné, ha a kézhigiénia képzés tényeken és a legújabb kutatásokon alapulna.
 • Minden ötödik fontosnak tartja azt, hogy a képzés interaktív, szórakoztató és izgalmas legyen.

Vegye fel a kapcsolatot további információkért vagy bemutatóra.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Köszönjük, megkaptuk az üzenetet, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Bezárás