Archivált oldal
Vigyen egy kis színt és fenntarthatóságot a terítékbe!

Vigyen egy kis színt és fenntarthatóságot a terítékbe!

A színes szalvéták kiegészítik és fokozzák a fogások látványát, a fenntartható termékválaszték pedig segít azonosulni a vendégek értékeivel.

Hogyan fokozza a vendégek élményét a megfelelő szalvéta?

Az étel és a felszolgálás az étterem sikerének ugyan kulcsfontosságú tényezői, de tudta, hogy a vendégek 38%-a szerint az adott hely az adott élmények összessége miatt válik a kedvencükké*1?  
 
A színek hatékony módszerként szolgálnak az étkezés élményének fokozására. Agyhullámos technológiát alkalmaztunk a vendégek különböző színekre adott reakcióinak mérésére. Azt kívántuk megfigyelni, hogy a színek hogyan szolgálhatnak ízfokozóként. Például a zöld szín a sárga ételekkel harmonizál, mivel mindkettő meleg szín és közös pigmentjeik is vannak; míg a sötétebb színek – mint a fekete és a barna – luxusérzetet keltő kontrasztot adnak a világosabb terítékekhez és ételekhez. A Tork szalvéták kifinomult színvilágának széles választékából kedvére válogathat, illetve komposztálható és felelősségteljesen beszerzett rostokból készült szalvéták mellett is dönthet. Ezáltal is szemléltetheti a fenntarthatóság melletti elkötelezettségét.  
 
Szeretné megtekinteni teljes termékválasztékunkat? A Tork szalvéták választékában mindent megtalál, az exkluzív Tork LinStyle® szalvétáktól kezdve az okos szervizszalvétákon át a Tork natúr szalvétákig, amelyek az Ön egyedi logójával is elláthatók.  
 

Befolyásolja a szín az ízlelésünket?

A vizsgálatunk során 16 vendégünkre agyhullám-érzékelőt helyeztünk, hogy megállapítsuk, az egyforma makaron aprósütemények észlelt ízét befolyásolja-e a környezet színe.

Fokozza az élményt az ételen túl a vendégek értékeivel azonosulva!

A vendégek 7000 dolgot figyelnek meg az étterem egész területén – és az elsők között a színeket. <sup>*2 *3

Hivatkozások

*1. https://www.fsrmagazine.com/content/survey-dining-experience-can-still-beat-convenience 
*2. A Tork által végzett szemmozgás-vizsgálat. *3. Részletek a színválasztás pszichológus szakértőjével, Karen Hallerrel 2020. február 10-én készített interjúból 
*4. The International Food Information Council Foundation, 2018: Food and Health Survey (Az ételekkel és az egészséggel kapcsolatos felmérés) 
*5. The Independent, 2017.