Reach for the Stars

Reach for the Stars

Szakmai tanácsok, inspiráció és tippek, amelyek segítségével szintet léphet éttermében.

Alkalmazkodás az új körülményekhez

Kihívást jelentő időszak volt ez az éttermi ágazat számára, és az új körülmények új igényeket és kötelezettségeket fognak teremteni, de új lehetőségeket is nyitnak. A vendéglátóiparban világszerte szerzett tapasztalatunkkal, valamint a konyha-, étkező- és mosdóhelyiségek tekintetében rendelkezésre álló teljes kínálatunkkal támogatni fogjuk Önt olyan emlékezetes és biztonságos élmények teremtésében, amelyek segítenek elnyerni vendégei bizalmát.  
  
Itt inspiráló információkat fog találni arról, hogyan lehet biztonságos környezetet kialakítani az Ön, munkatársai és vendégei számára, valamint tippeket és trükköket, hogyan tudja üzleti vállalkozását az új körülményekhez igazítani.  
 
Ha ajánlásokat és segítséget keres arra vonatkozóan, hogyan tudja megvalósítani éttermében a kiváló higiéniát és élelmiszer-biztonságot. Megtalálja azokat itt, a Tork Clean Care vendéglátás oldalon. 

Töltse le jelentéseinket, hogy biztonságos élményt tudjon nyújtani a vendéglátásban

A visszatérésért folytatott küzdelemben az éttermek ma új és innovatív megoldásokat vetnek be, amelyek intelligensek és biztonságosak a vendégeik számára. Mi úgy véljük, hogy a jövőben még több digitális megoldás fog teret nyerni a vendéglátóiparban, mint például az érintés nélküli fizetési rendszerek, menük és rendelő alkalmazások. Egyre jellemzőbb trend tapasztalható az elvitelre rendelés terén is, amely várhatóan folytatódik. Jelentéseinkben tippeket és támogatást talál az új körülményekhez való alkalmazkodáshoz és a vendégek bizalmának növeléséhez.

Töltse le és használja fel éttermében

Itt munkatársainak szóló útmutatást talál arról, hogyan lehet mindenki számára biztonságos környezetet kialakítani. Talál egy posztert is, amely a vendégeihez szól, hogy biztonságban érezzék magukat, amikor Önnél reggeliznek, ebédelnek vagy vacsoráznak.

Kérjen ingyenes konzultációt! 

Kapcsolódó termékek