Tork Workflow

Tork Workflow

Helyezze előtérbe a hatékonyságot, hogy elérje kitűzött céljait

Ipari környezetben, például gyártóüzemek esetén 10-ből 9 munkavállaló véli úgy, hogy a minőségi eszközök, például a törlő és tisztító termékek javítják a hatékonyságot, sőt, a munkavégzés öröméhez* is hozzájárulnak. Ha azonban az adott szervezet papírtörlőt használ, a nem praktikus tárolás és nem megfelelő elhelyezés zavarokat, ő elhelyezés zavarokat okozhat a működési hatékonyságban a felesleges mozgás, a nem optimális készletgazdálkodás és a túlfogyasztás miatt.

 

Mi megmutatjuk Önnek, hogy a Tork termékeire váltva miért könnyebb elérni célkitűzéseit, illetve hogyan lehet biztonságosabb, hatékonyabban működő szervezetet létrehozni.  A Tork Workflow négy kiemelt területre fókuszál, amelyek a következők:


  • Termelékenység
  • Hulladék
  • Munkavállalói és ügyfél-elégedettség
  • Környezetvédelem, egészségvédelem és munkabiztonság

Eredményes munkakörnyezet biztosítása – a Lean és az 5S elvét szem előtt tartva

 

Ismerje meg a fejlődési lehetőségeket: gyártóüzemek

A Tork Workflow egy ingyenes szolgáltatás, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a helyszínre érkező szakértőnk ellenőrizze a karbantartás és az üzem hatékonyságát. A 60 perces virtuális vagy személyes megbeszélés során alaposan áttekintik a létesítmény működését, majd munkatársunk az 5S elve alapján javaslatokat ad Önnek arra, miként érje el célkitűzéseit, hogyan javítsa a munkavégzés hatékonyságát, illetve csökkentse költségeit. A Workflow-jelentésben ezenkívül az Ön igényeinek leginkább megfelelő Tork termékek kipróbálását biztosító ingyenes javaslat is szerepel.


  • Díjmentes szolgáltatás
  • A vásárlás nem feltétel
  • A felmérést követően lehetőség van ingyenes próbaidőszakra

Hivatkozások

*A Tork, gyártóüzemekben dolgozók jóllétét mérő felmérése, 2018. október.