Ragaszkodik a kézszárítókhoz?

Ragaszkodik a kézszárítókhoz?

10-ből közel 7 megkérdezett felhasználó azt szeretné, ha több létesítmény biztosítana papír kéztörlőt a kézszárítók mellett*. Hozzon okos döntést, és váltson még ma a Tork papír kéztörlők használatára.

A papír kéztörlők több feladatra alkalmasak

Kék és zöld színű kép, rajta a következő szöveggel: a nagy teljesítményű kézszárítók akár 10-szer több kórokozót terjesztenek

A nagy teljesítményű kézszárítók 10-szer több kórokozót terjesztenek**

A papír kéztörlőkkel összehasonlítva a nagy teljesítményű kézszárítók használata mellett jóval több, a levegőben szálló csepp keletkezik***, ami megnöveli a kórokozók terjedésének kockázatát. A kézszárítás higiénikusabb módja a papír kéztörlők használata, így mi ezt javasoljuk a higiéniai szempontból kritikus fontosságú környezetekben****. Gondoskodjon a látogatók fokozott biztonságáról – váltson az okos megoldásra: a Tork papír kéztörlőire!

Töltsön le a létesítményében a higiénia fokozását segítő eszközöket

Hivatkozások

A United Minds és a CINT által 2021 márciusában végzett felmérés. A felmérés során (a globális átlagnak megfelelő) 7063 válaszadót kérdeztek meg 7 piacon: Kínában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Svédországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.
**Best et al, J Hosp Infection, 2014
*** Margas E. et al, J Applied Microbiol, 2013
**** Huang, C., Mayo Klinika, 2011