Robotkéz az Interclean 2022 logójával

Emelje új szintre a fenntartható higiéniát

A Tork azért van itt, hogy segítsen Önnek a fenntartható higiénia révén javítani üzleti teljesítményét. 

Töltse le az interaktív standkatalógust, és fedezze fel díjnyertes innovatív termékeinket és szolgáltatásainkat! 

A Tork az Interclean 2022-n

Az Interclean a világ legrangosabb takarítással és higiéniával kapcsolatos szakkiállítása. Az idei személyes rendezvényen bemutatjuk legújabb innovációinkat.
 
Mint a professzionális higiénia piacának vezető márkája, mindig arra ösztönözzük, hogy gondolkodjon előre és növelje üzleti eredményét. Az ismeretek és az innováció terén élen járóként a megfelelő ismeretekkel, higiéniai termékekkel és szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy fejlessze vállalkozását.
 

Látogasson meg minket az 10.101-es standnál, hogy megmutathassuk, hogyan emelhetné új szintre vállalkozását!

Frissítse fel ismereteit a Tork szakértőinek bevonásával

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk Önnek takarítási és higiéniai ismeretei felfrissítésére a 2022-es Interclean szakkiállításon. Tekintse meg az alábbiakban nyilvános előadásaink időpontjait, és vegyen részt rajtuk Ön is!
Gondolatébresztő előadásainkon május 11-én 14:30-kor (CEST – közép-európai nyári idő szerint) arról beszélgetünk, hogyan valósítható meg egyidejűleg a higiénia és a fenntarthatóság –, május 12-én 13:30-kor (CEST) pedig arról lesz szó, hogy miként lehet javítani a higiéniát és a jóllétet a hibrid munkahelyeken.
Marcel Kolkman, a Tork Vision Takarítás ügyfélkapcsolati menedzsere, valamint Christian Fischer higiéniai tanácsadó arról beszél, hogy mennyiben tudnak hozzájárulni az adatvezérelt megoldások a jobb minőségű higiéniához és az egészségügyi létesítmények hatékonyabb takarításához. Időpont: május 10., 14:30 (CEST), illetve május 11., 13:30 (CEST).
Külsős felszólalónk, Yvonne Taylor, a Cleaning OCS Group globális vezetője, valamint Christian Fischer, a Tork higiéniai tanácsadója, arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos a takarítás és a fertőzésmegelőzés közötti kapcsolat. Időpont: 2022. május 12., 13:30 (CEST).

Még többet szeretne tudni?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megmutathassuk, hogyan tudná új szintre emelni vállalkozását a fenntartható higiénia révén.