Eszközök a kézhigiénia és a felülettisztítás minőségének javításához

A mostani világjárvány egy globális krízis, ezért kiemelten fontos, hogy a kézfertőtlenítők kiosztása során előnyt élvezzenek az egészségügyi létesítmények. Fontos tudnia azonban, hogy amennyiben a rendelkezésére áll szappan és víz, a kézmosás a preferált módszer ahhoz, hogy tisztán tartsa a kezét, és így megőrizze egészségét.

Kézmosás vagy kézfertőtlenítés?

A tiszta kéz a legegyszerűbb módja annak, hogy útját állja a járvány továbbterjedésének, mind az Ön, mind mások érdekében. Általánosságban a helyesen végzett kézmosás és kézfertőtlenítés egyaránt hatásos módszer ahhoz, hogy elpusztítsa a legtöbb kórokozót és patogént. A jelenleg zajló COVID-19 világjárvány miatt azonban az egészségügyi szegmensben világszerte problémát okoz a kézfertőtlenítő szerek hiánya. 

A kézhigiénia az egyik legjobb eszköz ahhoz, megakadályozzuk a fertőzés továbbterjedését. Tekintse meg videónkat, amelyben Carolyn Berland (PhD) oszt meg öt tippet a megfelelő kézmosással kapcsolatban. Ha Ön betartja őket, megvédheti saját magát és szeretteit.

A fertőzésveszély csökkentése

Noha a COVID-19 új vírus, az már kiderült róla, hogy a szemen, a szájon és/vagy az orron át jut be a szervezetbe, így a fertőzésveszély csökkentése érdekében: