Smurfit Kappa

Elkötelezetten a termelékenység és a munkavállalók jólléte mellett

A mosdók megnövelt kapacitása jobb látogatói élményt biztosít, javítja a higiénia szintjét, és felszámolja a torlódásokat, így javul a mosdóhelyi forgalom. A Smurfit Kappa vállalat, a papír csomagolóanyagok globális piacvezetője kipróbálta a Tork PeakServe-et, hogy lássa: helyt tud-e állni egy olyan helyen, ahol 100 munkavállaló dolgozik három műszakban. Olvasson tovább, és kiderül a csapat véleménye azután, hogy kipróbálták a törlőadagolókra érvényes szabályokat átíró termékünket.

A Tork PeakServe® felére rövidítette az utántöltési időt a Smurfit Kappánál

A Smurfit Kappa a papír csomagolóanyagok piacának egyik globális vezetője; Európa-szerte 21, Amerika-szerte pedig 12 országban van jelen. Hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen Wetherbyben működő üzemükben, a Smurfit Kappa (Inspirepac) hozzájárult ahhoz, hogy több Tork terméket, köztük a Tork PeakServe® rendszert és a Tork belsőmag nélküli Mid-size toalettpapírt is kipróbálja.
 
A Smurfit Kappánál használatban lévő adagolók folyamatosan plusz munkát jelentett a takarítószemélyzetnek, hiszen állandóan ellenőrizték a mosdókat. Mivel a telephelyen több mint 100 munkavállaló dolgozik három műszakban, a takarítók sokszor találtak a földre szórt papírt és tekercsmagokat, illetve rendszeresen fel kellett tölteniük az adagolókat. Egyértelműnek látszott, hogy olyan adagolóra van szükségük, amelyik a telephely egészén beválik, és illeszkedik a takarítószemélyzet igényeihez, illetve munkaidejéhez. 
 
A telephely áttekintése után a Tork azt javasolta a Smurfit Kappának, hogy térjenek át a Tork PeakServe folyamatos adagolású kéztörlő rendszer és a Tork belsőmag nélküli tekercs használatára.
 
A Tork PeakServe kapacitása 250%-kal haladja meg a normál kéztörlő rendszerekét, így javítja a mosdók forgalmát. Így mindenki kevesebb időt tölt a mosdóban, azaz több idője jut a gyártósor melletti munkára. A tömörített csomagok gyorsan és bármikor utántölthetők, valamint egyszerűen tárolhatók és szállíthatók, így a személyzet a takarításra koncentrálhat. A szabadalmaztatott, folyamatos adagolású kéztörlő rendszerből mindig zökkenőmentes és egyszerű a törlők elvétele.
 
A Tork belső mag nélküli Mid-size toalettpapír-rendszert azért javasoltuk, mivel csökkenti a hulladékot, kevesebb a csomagolóanyaga, és rövidebb ideig tart az adagolók utántöltése. Sem a belsőmagokat, sem a csomagolást nem kell használatuk után kezelni. A papírt szorosan a magra fűztük, hogy a tekercs még komptaktabb legyen, és így akár 5-ször tovább kitart a kis tekercses toalettpapírokhoz képest. Így több marad a papír, nő a termelékenység, és fenntarthatóbb a termék.
 
Azzal, hogy a Tork belsőmag nélküli Mid-size toalettpapír-rendszer mellett döntött, a Smurfit Kappa közelebb jutott fenntarthatósági céljainak eléréséhez, és egyúttal a takarítók ideje is részben felszabadult, amit értéknövelt feladatok elvégzésére fordíthat. A takarítóknak immár csak néhány naponta kell ellenőrizniük a mosdókat a korábbi napi 2-3 alkalom helyett.

„A Tork PeakServe-vel® javult mosdóink megjelenése. Kisebb a rendetlenség, kevesebb a hulladék, és rövidebb az utántöltés.”

Leigh Wallhead

Műszaki koordinátor, Smurfit Kappa

Próbálja ki ingyenesen a Tork PeakServe®-et

Eláruljuk, legújabb inoovációnk, hogyan járul hozzá a vendégek mosdóhelyi élményének javításához.

Közvetlen telefonszámunk:

+36 1 392 2122

Ingyenes próbalehetőség

Sign up for a free trial of Tork PeakServe®

Contact us to request a free trial to learn how Tork PeakServe can improve your high-traffic restroom experience.

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Telefon
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Cégnév
Cím
irányítószám
Város

Az adataira azért van szükség, hogy válaszolhassunk megkeresésére emailben. Kérjük, olvassa át jogi nyilatkozatounkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért annak érdekében hogy megtudja miként védjük és kezeljük személyes adatait melyet megoszt velünk.

Kérjük, erősítse meg hogy elolvasta a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzatot és a jogi nyilatkozatot.
Töltse ki recaptcha