Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Elkötelezetten a termelékenység és a munkavállalók jólléte mellett

A mosdók megnövelt kapacitása jobb látogatói élményt biztosít, javítja a higiénia szintjét, és felszámolja a torlódásokat, így javul a mosdóhelyi forgalom. Emellett jelzi a munkavállalók iránti elkötelezettséget is, ami motiváltabbá teszi a munkavállalókat, és javítja a termelékenységet. A Smurfit Kappa vállalat, a papír csomagolóanyagok globális piacvezetője kipróbálta a Tork PeakServe-et, hogy lássa: helyt tud-e állni egy olyan helyen, ahol 100 munkavállaló dolgozik három műszakban. Olvasson tovább, és kiderül a csapat véleménye azután, hogy kipróbálták a törlőadagolókra érvényes szabályokat átíró termékünket.


A Tork PeakServe® felére rövidítette az utántöltési időt a Smurfit Kappánál


A Smurfit Kappa a papír csomagolóanyagok piacának egyik globális vezetője; Európa-szerte 21, Amerika-szerte pedig 12 országban van jelen. Hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen Wetherbyben működő üzemükben, a Smurfit Kappa (Inspirepac) hozzájárult ahhoz, hogy több Tork terméket, köztük a Tork PeakServe® rendszert és a Tork belsőmag nélküli Mid-size toalettpapírt is kipróbálja.

 

A Smurfit Kappánál használatban lévő adagolók folyamatosan plusz munkát jelentett a takarítószemélyzetnek, hiszen állandóan ellenőrizték a mosdókat. Mivel a telephelyen több mint 100 munkavállaló dolgozik három műszakban, a takarítók sokszor találtak a földre szórt papírt és tekercsmagokat, illetve rendszeresen fel kellett tölteniük az adagolókat. Egyértelműnek látszott, hogy olyan adagolóra van szükségük, amelyik a telephely egészén beválik, és illeszkedik a takarítószemélyzet igényeihez, illetve munkaidejéhez. 

 

A telephely áttekintése után a Tork azt javasolta a Smurfit Kappának, hogy térjenek át a Tork PeakServe folyamatos adagolású kéztörlőrendszer és a Tork belsőmag nélküli tekercs használatára.

 

A Tork PeakServe kapacitása 250%-kal haladja meg a normál kéztörlőrendszerekét, így javítja a mosdók forgalmát. Így mindenki kevesebb időt tölt a mosdóban, azaz több idője jut a gyártósor melletti munkára. A tömörített csomagok gyorsan és bármikor utántölthetők, valamint egyszerűen tárolhatók és szállíthatók, így a személyzet a takarításra koncentrálhat. A szabadalmaztatott, folyamatos adagolású kéztörlőrendszerből mindig zökkenőmentes és egyszerű a törlők elvétele.

 

A Tork belső mag nélküli Mid-size toalettpapír-rendszert azért javasoltuk, mivel csökkenti a hulladékot, kevesebb a csomagolóanyaga, és rövidebb ideig tart az adagolók utántöltése. Sem a belsőmagokat, sem a csomagolást nem kell használatuk után kezelni. A papírt szorosan a magra fűztük, hogy a tekercs még komptaktabb legyen, és így akár 5-ször tovább kitart a kis tekercses toalettpapírokhoz képest. Így több marad a papír, nő a termelékenység, és fenntarthatóbb a termék.

 

Azzal, hogy a Tork belsőmag nélküli Mid-size toalettpapír-rendszer mellett döntött, a Smurfit Kappa közelebb jutott fenntarthatósági céljainak eléréséhez, és egyúttal a takarítók ideje is részben felszabadult, amit értéknövelt feladatok elvégzésére fordíthat. A takarítóknak immár csak néhány naponta kell ellenőrizniük a mosdókat a korábbi napi 2-3 alkalom helyett.