Kézhigiéniai képzés

Kézhigiéniai képzés

A WHO által a bentlakásos intézmények számára javasolt 4 kézhigiéniai momentum alapján készült oktatóanyagunk lehetővé teszi, hogy Ön és a személyzet is oktatást és fejlődési lehetőséget kaphasson e kritikus lépések során – a virtuális valóságban.
VR headsetet kipróbáló ápolónők

A kézhigiénia minőségének javítása a virtuális valóság világában

Vegye fel a VR headsetet, és készüljön fel egy újabb műszakra a virtuális ápolási otthonban. A való életből vett helyzetek sorozatán keresztül gyakorolhatja a WHO által javasolt 4 kézhigiéniai momentumot az ápolási otthonokban.

VR-glasses_800x200.jpg  


Töltse le az alkalmazást 

Az ápolási otthonok számára tervezett Tork VR alkalmazáson kívül csak egy VR-kompatibilis okostelefonra, valamint egy távirányítható VR headsetre vagy egy ezzel egyenértékű eszközre van szüksége a játék irányításához. Az alkalmazás az App Store-ból, vagy a Google Play és az Oculus Áruházból is letölthető.
iPhone és iOS rendszerű telefonokhoz ajánljuk: Merge VR headset (ehhez a headsethez nem kell távirányító, a játék irányítása kattintással történik a headseten); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Androidos telefonokhoz: Számos VR headset közül választhat, attól függően, hogy milyen telefonnal rendelkezik. Minden kartonpapírból
 
A letöltés menete:
 
  • Győződjön meg róla, hogy a VR szemüvege működik az okostelefonjával
  • Az AppStore vagy a GooglePlay használatával töltse le az alkalmazást a telefonjára
  • Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztassa a távirányítót a telefonjához
  • Indítsa el az alkalmazást, majd helyezze okostelefonját a VR szemüvegbe
  • Állítsa be és kalibrálja
  • Lépjen be virtuális világunkba 
Ápolónők egy megbeszélésen

Virtuális valóság a tanultak elmélyítéséhez

A virtuális valóság nem csupán szórakoztatóvá és izgalmassá teszi a tanulást, hanem igen eredményesen változtat a magatartásunkon. Kutatások kimutatták, hogy amennyiben magunk is részt veszünk egy szimulációban, ez az arány 90%-ra emelkedik.

Képzés a legújabb kutatások alapján

Az ápolási otthonok számára tervezett Tork VR Tiszta Kezek képzés a WHO által a bentlakásos intézmények számára kidolgozott kézhigiéniai iránymutatáson alapul. Hogy az eszköz valóban hozzájáruljon a magatartásváltozáshoz és a kézhigiéniai előírások betartásához, a képzést ápolási otthonokkal, magatartáskutatókkal és a téma más szakértőivel együttműködve fejlesztettük ki.