Tork mikroszálas tisztítókendők

A mikroszál bizonyult a legkiválóbb anyagnak a tisztítókendőkhöz

Ahol kiemelt fontosságú a higiénia, ott fontos a megfelelő tisztító és fertőtlenítő termékek használata. Az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzéséhez és a keresztfertőzések elkerüléséhez elengedhetetlen a mikroorganizmusok, a por és a szennyeződés eltávolítása. A mikroszálas tisztítókendők használatának legnagyobb előnye, hogy képesek összegyűjteni a szemcséket. Finom szálaiknak köszönhetően a mikroszálas anyagok összegyűjtik a koszt és a mikroorganizmusokat – nem csak körbe-körbe húzzák őket. 

Próbálja ki ingyen

Ezért érdemes mikroszálas kendőre váltani

Tork mikroszálas tisztítókendők

Eldobható vagy újra felhasználható mikroszálas tisztítókendő?

Az eldobható mikroszálas tisztítókendők minimálisra csökkentik a keresztfertőzés kockázatát a kritikus helyeken (például műtők, sebészeti osztályok és elkülönítő helyiségek), mivel csak egyszer használja őket. Az újból felhasználható mikroszálas tisztítókendőink különböző színben kaphatók, hogy személyzete mindig a megfelelő kendőt használja egy adott területhez és feladathoz, így minimalizálva a keresztfertőzés kockázatát. Az újra felhasználható tisztítókendők 300 alkalommal moshatók. Mindkét kendő rendkívül hatékonyan távolítja el a baktériumokat. Olvasson tovább és tudja meg, melyik megoldás felel meg leginkább az igényeinek, vagy éljen az ingyenes próbalehetőséggel – kötelezettségek nélkül!

Tork mikroszálas újra felhasználható és eldobható tisztítókendő

Tapasztalja meg a mikroszálas anyag előnyeit

Próbálja ki kiváló minőségű mikroszálas kendőinket! Éljen az ingyenes, kötelezettségek nélküli kipróbálási lehetőséggel!

Nyilatkozatok

Vízzel történő használatra.  Ha a helyi hatóságok vagy irányelvek fertőtlenítőszerrel való használatot követelnek meg, tekintse meg a fertőtlenítőszer címkéjén található információt a használatra és hatékonyságra vonatkozóan.
Tekintse meg a fertőtlenítőszer gyártói utasításait a fertőtlenítőszer mikroszálas tisztítókendőkkel való használatára vonatkozóan.
A módszerek az iparági szabvány szerinti módszerek (^EN16615 és ASTM E-2362-16 és E-2967-15) módosított változatai.
Bevizsgálva S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, C. albicans, C. difficile kórokozókra.
Környezeti felületekre – orvosi eszközökhöz nem használható (nem sterilizál)
@ Nyilatkozat:  Egy ATP módszert követve 
^ Nyilatkozat: Ha mosáskor a CDC/NHS forró vizes mosási útmutatóját és a címke utasításait követi
# Nyilatkozat:  Ha mosáskor a CDC/NHS hideg hőmérsékletű fehérítési útmutatóját követi
% Nyilatkozat:  A sebészeti ruházatra és kendőkre vonatkozó SS-EN-13795-1 szabvány módszerét és követelményét követve