Biztosítsa a megfelelő higiéniát a Tork oktatás és képzés révén

Biztosítsa a megfelelő higiéniát a Tork oktatás és képzés révén

Sajátítsa el a betegszobák takarításának helyes módját az interaktív képzéssel!

Tork Interaktív Kórházi Takarító Képzés

A Tork Interaktív Kórházi Takarító Képzés egy online interaktív oktatás, amelynek célja, hogy lebilincselővé és hatékonnyá tegye a képzési folyamatot a betegszobák takarításához. A gyakorlófeladatok segítségével biztosíthatja, hogy a takarítószemélyzet a feladatait az ajánlásoknak megfelelően végezze, valamint próbára tegye tudását. 


A Tork Interaktív Kórházi Takarító Képzés:

Megtanítja a betegszobák takarításának helyes lépéseit. Testreszabhatja saját verzióját a kórházi vagy nemzeti iránymutatások alapján. Az egyedi verziót a jobb felső sarokban található menü Speciális Beállítások pontjából érheti el. Válasszon nevet a verziójához. Használja az „elhelyezés húzással” funkciót a képzés lépéseinek és feladatainak szerkesztéséhez. Mentse a képzést, és ossza meg személyzetével. 


  • Tartalmazza a betegelbocsátáskor végzett takarítás és a használatban lévő szoba mindennapi takarításának lépéseit
  • Fejlessze és tegye próbára tudását a gyakran érintett felületekről
  • Tippeket és trükköket, valamint takarítási stratégiákat kínál
  • Több nyelven elérhető
 
 
 

 

Elérhető normál és testreszabott verzióban ajánlásokkal, több nyelven is. Az optimális felhasználói élményt asztali számítógépen vagy laptopon érheti el.


Szeretné bővíteni tudását arról, hogyan képezze a személyzet tudását a kórokozók elleni harcról, illetve a sikeres felülettisztítás legfontosabb tényezőiről? További tanácsra van szüksége az interaktív Tork kórházi képzés felhasználásához a személyzet képzésére? Töltse le a Train-the-Trainer képzési prezentációnkat. 

Tegye próbára tudását és töltse le oklevelét