Minden érzékszervnek Az éttermi vendégélmény sok-sok kisebb elemből áll össze. A vendégek még az első falat étel elfogyasztása előtt rengeteg benyomást szereznek az étteremről, amelyek hatással lesznek az étvágyukra és a felszolgált étel kívánatosságára. Kovácsoljon előnyt ebből! A színkavalkád, amely sikert arat A LinStyle® szalvéták sokféle (klasszikus és modern) színben kaphatók; köztük van a négy legújabb is: Tengerkék, Korall, Mustársárga, illetve Antracit. Megkönnyítettük ügyfeleink számára, hogy az éttermük tematikájának és márkájának megfelelő terítékeket állítsanak össze, akár a legmodernebb haute cuisine fogásait, akár klasszikus, házias ízeket kínálnak. Amitől pedig mindez valóban személyre szabott lesz, az az egyedi emblémázás. Új katalógus az ételek és szalvéták összeválogatásához Ha ételről van szó, a szem gyakran erősebben ítél, mint a nyelv. Kutatások igazolják, hogy a tányér köré helyezett színek jelentősen befolyásolják az ízérzékelést. Ez az elmélet minket is megragadott, ezért felkértük Lina Lundgrent, aki ételstylistként és mesterszakácsként is a téma szakértője, hogy vegyen részt az ételek és szalvéták párosítását bemutató katalógusunk elkészítésében. Legörgetve letöltheti a katalógust, és kikeresheti a konyha ízvilágának megfelelő színpárokat. Kérjen ingyenes termékmintát! Legörgetve kérhet ingyenes termékmintákat Hogyan lehet még édesebb a desszert? Cukor helyett kínáljon hozzá korallszínű szalvétát.