Bemutatkozik a LinStyle® luxusszínvonalú szalvétacsalád

A hagyományos papírszalvétáknál puhább és vastagabb, extra nedvszívású LinStyle® szalvéták a textilszalvéták árának töredékéért teremtik meg a minőségi étkezés élményét. A mutatós, szép külső és a textil tapintása egyesül ezekben a hatékony, egyszer használatos, eldobható szalvétákban.

Minden érzékszervnek

Az éttermi vendégélmény sok-sok kisebb elemből áll össze. A vendégek még az első falat étel elfogyasztása előtt rengeteg benyomást szereznek az étteremről, amelyek hatással lesznek az étvágyukra és a felszolgált étel kívánatosságára. Kovácsoljon előnyt ebből!

 • A színkavalkád, amely sikert arat

  A LinStyle® szalvéták sokféle (klasszikus és modern) színben kaphatók; köztük van a négy legújabb is: Tengerkék, Korall, Mustársárga, illetve Antracit. Megkönnyítettük ügyfeleink számára, hogy az éttermük tematikájának és márkájának megfelelő terítékeket állítsanak össze, akár a legmodernebb haute cuisine fogásait, akár klasszikus, házias ízeket kínálnak. Amitől pedig mindez valóban személyre szabott lesz, az az egyedi emblémázás.

 • Új katalógus az ételek és szalvéták összeválogatásához

  Ha ételről van szó, a szem gyakran erősebben ítél, mint a nyelv. Kutatások igazolják, hogy a tányér köré helyezett színek jelentősen befolyásolják az ízérzékelést. Ez az elmélet minket is megragadott, ezért felkértük Lina Lundgrent, aki ételstylistként és mesterszakácsként is a téma szakértője, hogy vegyen részt az ételek és szalvéták párosítását bemutató katalógusunk elkészítésében. Legörgetve letöltheti a katalógust, és kikeresheti a konyha ízvilágának megfelelő színpárokat. 

 • Kérjen ingyenes termékmintát!

  Legörgetve kérhet ingyenes termékmintákat

 • Hogyan lehet még édesebb a desszert?

  Cukor helyett kínáljon hozzá korallszínű szalvétát.

Melyik LinStyle® szalvéta felel meg az igényeinek?

Keressen meg minket, meséljen az üzletéről, és rendeljen tőlünk termékmintát!

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha

Az adataira azért van szükség, hogy válaszolhassunk megkeresésére emailben. Kérjük, olvassa át jogi nyilatkozatounkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért annak érdekében hogy megtudja miként védjük és kezeljük személyes adatait melyet megoszt velünk.

Kérjük, erősítse meg hogy elolvasta a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzatot és a jogi nyilatkozatot.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Üzenetét köszönettel megkaptuk, és hamarosan visszajelzünk Önnek

Bezárás

anthracite.jpg

Töltse le LinStyle katalógusunkat és tudjon meg többet!

884 KB

Információk

A Tork az Essity globális márkája, mely a világ egyik vezető higiéniai egészségügyi termékeket gyártó vállalata. Termékeit közel 150 országban forgalmazza. Az Essity nagy hangsúlyt fektet a fenntartható erdőgazdálkodásra, és előkelő helyet foglal el a Világ Legetikusabb Cégeinek rangsorában. További információ: www.essity.com

Adatvédelem

Jogi nyilatkozat

Cookie információ


Kapcsolat

Essity Hungary Kft.
Professional Hygiene
H-1021 Budapest
Budakeszi út 51.

Tel: +36 1 392 2100

Kövessen minket

YouTube-social-squircle_red_128px.png Tork Pinterest logo.png LinkedinLogo.png