Biztosítsa a biztonságosabb elvitelt és kiszállítást

Biztosítsa a biztonságosabb elvitelt és kiszállítást

Részletes útmutató a létesítményen kívüli higiénia biztosításához

Az éttermen kívüli étkezés egyre nagyobb teret nyer a vendéglátásban; ezt a trendet a 2020-as év is tovább erősítette. Az ügyfelek ételekre, italokra szánt költségvetésében egyre nagyobb a szerepe az elvitelnek, a drive-thru átvételnek vagy a kiszállításnak. A vendégek higiénia iránti elvárása magasabb, mint valaha: egyértelmű, hogy a kezelőknek garantálniuk kell a higiénia élményét és erőfeszítéseiket egyértelműen kell kommunikálniuk a vendégeik felé.


Olvassa el az éttermen kívüli étkezés higiéniáját célzó, 4 lépésből álló rendszerünket.

A konyha és a munkavállalók higiéniájának biztosítása

Helyezze el a posztereket a kiemelt területeken, így emlékeztetve a személyzetet a megfelelő időben és módon végzett kézmosásra

Az elvitelre szánt ételcsomag biztosítása

Tegye személyessé az olyan eszközöket, mint a szalvéták, a fertőtlenítő törlőkendők és érintésbiztos csomagzárók

Biztosítsa az átvételi területet

Használjon a táblákat iránymutatóként a vendégek és a kiszállító személyzet számára

Biztosítsa a kiszállítást

Lássa el a kiszállító személyzetet fertőtlenítővel és törlőkendővel, hogy az útra is biztosított legyen a megfelelő higiénia

Hasznos eszközök a higiénia biztosításához

Eszközeinket

Ajánlott termékek