Ablakot tisztító takarító

A tiszta munkakörnyezet fontossága az alkalmazottak jólléte szempontjából

Az irodák tisztasága és higiéniája az alkalmazottak elégedettségének kulcsa. Az alábbi cikkekben a munkahelyi élmény javításáról olvashat, amelyhez a takarítási műveletek optimalizálására van szükség. Illetve arról, hogy miként érhető el mindez a már meglévő erőforrások felhasználásával, ám új technológiák alkalmazásával.

 

Létesítménygazdaként Ön zökkenőmentes élményt szeretne biztosítani, panaszmentesen. Ám nehéz fenntartani a kontrollt, a folyamatos költségcsökkentés melletti műveleti fejlesztés pedig még ennél is nehezebb. A tiszta és egészséges munkakörnyezet kulcsfontosságú az alkalmazottak elégedettsége, jólléte és termelékenysége szempontjából, továbbá elősegítheti a tehetséges alkalmazottak vonzását és megtartását is. 


A vizsgálat szerint az alkalmazottak 72%-a vonakodik attól, hogy álláskeresőknek az elvárásoknak nem megfelelő irodai higiéniával rendelkező munkahelyet ajánljanak, miközben 70%-uk úgy véli, hogy az elvárásaiknak nem megfelelő irodai higiénia összességében ténylegesen kihat a munkával kapcsolatos elégedettségükre*. Más szóval: a munkakörnyezet befolyásolja az alkalmazottak általános elégedettségét, amelyben döntő szerepet játszik a higiénia. A kutatások is azt igazolják, hogy a leggyakoribbak a mosdókkal kapcsolatos panaszok. Ezért elengedhetetlen a kiváló és egységes minőségű takarítás biztosítása. Különösen most, hogy a higiénia kiemelt fontosságot kapott.


Az irodai munkaterület folyamatosan átalakul, és a rugalmasabb, tevékenységalapúbb elrendezés irányába halad. Mindez kihat arra, hogy az alkalmazottak miként közlekednek az irodai térben, az ilyen dinamikus környezetekben pedig kihívást jelent egyenletes takarítási minőséget biztosítani. Nehézséget jelent az iroda teljes körű ellenőrzése és a proaktív (azaz nem reaktív) jellegű működés.


Az alkalmazottak számára egészséges és tiszta munkahely folyamatos fenntartása új, okosabb munkamódszereket igényel. Innovatív és praktikus, nagy kapacitású megoldások, valamint az adatalapú takarítás összevonásával Ön növelheti a hatékonyságot, időt takaríthat meg és javíthatja a takarító személyzet, az irodai dolgozók és önmaga munkakörnyezetének színvonalát. Biztosítja a kontroll érzetét, ezzel pedig együtt jár a lelki nyugalom érzése.


Többet is elárulunk arról, hogy a valós idejű adatok miként segíthetik elő a magas, egyenletes színvonalú takarítást. 


Minderről itt olvashat bővebben

 

 

tork_datadrivencleaning_male_cleaner_tablet_800x500.jpg   


Javítsa a takarítás minőségét, a higiéniát és a működési hatékonyságot adatalapú takarítással 

A világjárvány kitörése óta az embereknek nagy szükségük van arra, hogy biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön. Sőt: az alkalmazottak 731%-a elvárja, hogy a munkaadó plusz takarítási fázisokkal biztosítsa a megfelelő higiéniát****. A takarítás minőségével és higiéniájával szemben támasztott magasabb elvárások pedig azzal járnak együtt, hogy megnőtt lett a hatékonyság és a takarítási erőforrások maximalizálásának igénye. Az adatalapú takarításra való átállás segíthet ennek elérésében. 
 
Biztosítson magas minőséget, és csökkentse a panaszok számát
Egyre több létesítménykezelő ismeri fel, hogy a digitális megoldások segíthetnek a magas takarítási minőség biztosításában, ami teljességgel helyénvaló. Sőt: az adatalapú takarítással igazoltan akár 30%-kal magasabb ügyfél-elégedettséget lehet elérni*****. Mindezt úgy érheti el, hogy növeli a működési hatékonyságot, és lehetővé teszi a takarító személyzetnek az erőforrások optimalizálását és a biztonságos környezet megteremtését. 
 
Használja ki hatékonyan az időt
Ezért döntött úgy annyi, a jövőbe tekintő vállalat, hogy a világ vezető létesítményüzemeltetési megoldása, a Tork Vision Cleaning mellett dönt. Ez a megoldás lehetővé teszi a takarítók számára, hogy táblagépen vagy okostelefonon keresztül érjék el a valós idejű adatokat, így előre dolgozhatnak, és még azelőtt kezelhetik a problémákat, mielőtt azok panaszt okoznának.
 
A minőség és a hatékonyság növelése
Amellett, hogy segít a takarítóknak abban, hogy pontosan akkor és ott lépjenek közbe, amikor és ahol arra szükség van, mindig egy lépéssel előrébb járjanak, és még a dinamikus és igényes munkahelyeken is túlteljesítsék a higiéniai elvárásokat, arra is képessé teszi őket, hogy kisebb erőráfordítással magasabb takarítási minőséget biztosítsanak. Mindez elősegíti a panaszok számának csökkenését, és lehetővé teszi a műveletek jobb irányítását és optimalizálását, a felügyelet megőrzését és a nyugodt munkavégzést. 
 
Javuló fenntarthatóság és jóllét
A Tork Vision Cleaning a kevesebb pazarlás révén a fenntarthatósághoz is hozzájárul, mivel csak azt és akkor pótolja, amit és amikor szükség van rá. Ezen túlmenően ez az újfajta munkamódszer segít csökkenteni a stresszt, és növelni a motivációt, mivel a munkatársak tudják, hogy minden feladat számít. 

Többre kíváncsi a Tork Vision Cleaning szolgáltatásról?

Itt bővebben olvashat róla.
„Az adatalapú takarítási rendszer értesít minket, ha az adagolók majdnem kiürültek, így nem ér minket semmilyen váratlan meglepetés. A döntéseket tények, nem pedig érzések alapján hozzuk meg.”
Sander Borggreve, a WTC Amsterdam létesítménygazdája

A Tork Vision Cleaning értéke

Termékjavaslatok

Hivatkozások

*A CEBR felmérése
**A Tork és az irodai higiénia, tanulmány, 2018
*** 2019 júniusa és decembere között közel 13 000 hálózatra kötött adagolón mérve, a havonta üres állapotban töltött idő alapján, a havonta teljesen feltöltött időhöz viszonyítva.
****Az Essity megbízásából a Kantar által végzett 2020-as kutatás
*****A látogatók elégedettségének mérése két Tork Vision Cleaning típusú mosdóban és két hagyományos módon rendben tartott és felszerelt mosdóban, az ISSA/Interclean szakvásáron, 2016 májusában történt.
 
Megjegyzés: A Tork Vision Cleaning korábban Tork EasyCube® néven volt ismert.