A teljes irodaépület

A teljes irodaépület

A Tork irodai higiéniai csomag segít a munkahelyi jóllét javításában az irodaépület egész területén. Foglaljon higiéniai konzultációt, hogy megismerje az Ön számára legoptimálisabb higiéniai megoldást.

Termékek és szolgáltatások teljes irodaépületekhez

Szeretne egészséges munkakörnyezetet biztosítani az iroda teljes területén? A Tork irodai higiéniai csomag számos olyan gyakorlati megoldást kínál, amelyek segítségével Ön az egész létesítményben javítani tudja az irodai higiéniát. A takarító személyzet számára ebbe beletartoznak a felületfertőtlenítő spray-k, az újrafelhasználható tisztítókendők és a hordozható törlőpapír-adagolók.


A Tork irodai higiéniai csomag része még a Tork Vision Cleaning – a világszerte vezető létesítménykezelő megoldás, amely adatvezérelt takarítást tesz lehetővé. A valós idejű adatok lehetővé teszik a takarító személyzet számára, hogy éppen ott és akkor legyenek, ahol és amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Ez a legjobb megoldás a magasabb szintű tisztítási minőség és higiénia biztosításához a hatékonyság feláldozása nélkül. 

 
 

 

Foglaljon higiéniai konzultációt

Határozza meg a higiéniai fejlesztési lehetőségeket, és egyértelmű ajánlásokat kap irodája számára.

Hivatkozások

*A biocid termékeket körültekintően használja. Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét és a termékinformációkat.