Irodák és tárgyalók

Irodák és tárgyalók

A Tork irodai higiéniai csomag™ segítségével Ön az egész létesítmény területén, így az irodákban és a tárgyalókban is fokozni tudja a munkahelyi jóllétet. Foglaljon higiéniai konzultációt, hogy megismerje az Ön számára legoptimálisabb higiéniai megoldást.

Irodákba és tárgyalókba szánt termékek és szolgáltatások

Az egészséges munkakörnyezet biztosításához, a higiénia és a dolgozók jóllétének javításához a létesítmény minden területét megfelelően fel kell szerelni. Azzal, hogy Ön könnyen hozzáférhető higiéniai megoldásokat biztosít a bejárattól kezdve az épület egész területén, nemcsak a higiéniát segíti elő, hanem a dolgozók és a látogatók biztonsága iránti elkötelezettségét is kifejezi.


A Tork irodai higiéniai csomag tartalmazza a recepcióra, az összes irodahelyiségbe és a közös helyiségekbe, például a tárgyalókba szánt higiéniai megoldásokat. Az innovatív, jól megtervezett termékek könnyen hozzáférhetővé és elérhetővé teszik a higiéniát, és elősegítik a bevált higiéniai gyakorlatok elterjedését. 

 

 

Foglaljon higiéniai konzultációt

Határozza meg a higiéniai fejlesztési lehetőségeket, és egyértelmű ajánlásokat kap irodája számára.

Hivatkozások

*A biocid termékeket körültekintően használja. Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét és a termékinformációkat.