Mosdóhelyiség

Mosdóhelyiség

A Tork irodai higiéniai csomag™ segítségével Ön az egész létesítmény területén, így a mosdókban is fokozni tudja a munkahelyi jóllétet. Foglaljon higiéniai konzultációt, hogy megismerje az Ön számára legoptimálisabb higiéniai megoldást.

Mosdókba szánt termékek és szolgáltatások

A mosdókban rendelkezésre álló, minőségi higiéniai termékek megléte már korábban is fontos volt. Napjainkban pedig abszolút létfontosságú. Az, hogy valami kifogyjon, ma már elfogadhatatlan.


A Tork irodai higiéniai csomag fokozza a takarítás hatékonyságát: olyan nagy kapacitású higiéniai megoldásokat kínál, amelyek kevesebb ellenőrzést igényelnek a takarító személyzet részéről, könnyen és gyorsan karbantarthatók. Az így megtakarított idő a létesítmény más területén végzett takarítás minőségének javítására fordítható. A csomag része a Tork PaperCircle is, amely a világ első, papír kéztörlőket újrahasznosító szolgáltatása. Abban segít, hogy vállalkozása a körkörösség elvének alkalmazásával új tissue termékekként helyezze vissza az elhasznált papír kéztörlőket a körforgásba. 

 

Foglaljon higiéniai konzultációt

Határozza meg a higiéniai fejlesztési lehetőségeket, és egyértelmű ajánlásokat kap irodája számára.

Hivatkozások

1. Az európai életciklus-elemzés alapján, amelynek során figyelembe vették az elkerült folyamatokat; az elemzést az Essity végezte és a svéd környezetvédelmi kutatóintézet (IVL) igazolta 2017-ben