Tork megoldások a fejlődéshez

Tork megoldások a fejlődéshez

Útmutató a termelékenység javításához.

Hogyan lehet javítani a termelékenységet a megelőző karbantartás segítségével a gyártóüzemekben?

A gyártási területen a leállás a legnagyobb kihívás. A kisebb, de folyamatos fejlesztések azonban jelentősen befolyásolhatják a minőséget, a költségeket és a szállítást. 


Általában a gépkezelők dolgoznak a legközelebb azokhoz a zónákhoz, ahol problémák vagy akadályok merülnek fel. Fontos szerepük van a megelőzésben és a vállalati termelékenység javításában. Az önállóan végzett takarítás és a megelőző karbantartás bevezetésével felfedezhetők a hibák, és elkerülhetők a balesetek, illetve a munkafolyamat megszakadása.    

Útmutató a termelékenység javításához

Jonas Svanängä, a folyamatos fejlődés és a kaizen menedzsment szakértője megosztja javaslatait és meglátásait az üzemek és gépparkjaik termelékenységének növeléséről a „Tork megoldások a fejlődéshez – Útmutató a termelékenység javításához” oldalain.

Az önállóan végzett takarítás sikerének kulcsa

A megelőző karbantartás és az önállóan végzett takarítás bevezetése érdekében minden munkaállomást tisztítóeszközökkel kell felszerelni. A tisztítóeszközök közelsége lehetővé teszi a gépkezelők számára az önállóan végzett takarítást. Így valószínűbb, hogy rendszeresen sort kerítenek rá. Ez a dolgozók számára is hatékonyabb, mint az egyes tisztítószerek folyamatos keresése. A Tork intelligens, innovatív megoldásokat biztosít, és gondoskodik arról, hogy Ön megfelelő felszereltséggel rendelkezzen a fejlesztésekhez.  

Termékjavaslatok

Hivatkozások

A Tork kutatása gépkezelők körében; a felmérést a Psyma végezte (2019 júliusában)
**Tork megoldások a fejlődéshez™ (2020)