Hat hallgató beszélget egymással egy tanteremben

Hallgatói élmény és fenntarthatóság a kampuszokon

A hallgatóknak a kampusz környezetével kapcsolatos elvárásai magas szintű követelményeket támasztanak a létesítmény kezelésével szemben. Az alábbi cikkekben Ön további információt talál a fenntarthatóságról és a hallgatói élményről.

 

A nagy forgalmú intézményekben, például az egyetemeken egyre magasabbak a higiénia iránti igények és elvárások. A hallgatók tiszta, egészséges és jól működő zónákban akarnak tanulni, dolgozni és közösségi életet élni, és ezt is várják el. A kampusz vonzerejével kapcsolatos tapasztalataikra hatással van a főiskolai/egyetemi környezet általános tisztasága és színvonala, különös tekintettel a mellékhelyiségekre. A legtöbb hallgató szerint a mellékhelyiségben szerzett kellemetlen élmények negatívan befolyásolják az iskolával kapcsolatos általános véleményüket.*


A fenntarthatóság mint téma az egyetemeken is egyre fontosabbá válik. Sőt: egy tanulmány szerint a leendő nemzetközi hallgatók 94%-a gondolja úgy, hogy az egyetemek többet tehetnének a környezet fenntarthatósága érdekében.* Azaz az egyetemi környezetben indított fenntarthatósági programok napjainkban minden eddiginél fontosabbak. 


A hallgatóknak mind a higiéniával, mind a fenntarthatósággal kapcsolatos elvárásai magas szintű követelményeket támasztanak a létesítmény kezelésével szemben. A kampuszok területe hatalmas, nagy és ingadozó forgalommal: nehéz vele lépést tartani és kiszolgálni. Azért, hogy Ön megfeleljen a higiéniai, tisztasági és környezeti felelősségvállalás iránti magasabb szintű elvárásoknak, folyamatosan javítania kell működési hatékonyságát. A felelős fogyasztás is ugyanilyen fontos – azaz elkerülhetetlen, hogy olyan megoldásokat keressen, amelyek időt és energiát takarítanak meg az alkalmazottak számára. 


3 tipp a tisztaság és a fenntarthatóság javításához a hallgatók által használt mosdókban.

A tanulmányok alapján

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 tipp a tisztaság és a fenntarthatóság javításához a hallgatók által használt mosdókban

A nem megfelelő munkahelyi higiénia befolyásolja a hallgatókban a kampuszról kialakult képet. Szeretne megfelelni az elvárásaiknak? Ügyeljen arra, hogy ne maradjon hulladék vagy papír a padlón, a felületek meg legyenek tisztítva, illetve ne fogyjon ki a szappan és a papír kéztörlő. Annak érdekében, hogy fenn lehessen tartani egy komplex létesítmény friss és tiszta állapotát, valamint a pozitív hallgatói élményt, mutatunk néhány, komoly változást hozó tényezőt:
Beépíthető Tork PeakServe
1. tipp

Higiénia és nagy kapacitás

Ha kifogynak a papír kéztörlők, az negatív élményt jelent a mellékhelyiséggel kapcsolatban. A kellemetlenségen kívül a kézhigiénét is negatívan befolyásolja, ami viszont növeli a szennyeződés kockázatát. Ügyeljen arra, hogy az adagolókban elegendő papír kéztörlő legyen a vizsgák, a szünetek és a társas rendezvények során.
Tork PeakServe papír kéztörlő
2. tipp

Kevesebb hulladék

A papírtörlők használatának csökkentése több szempontból is előnyös. A költségmegtakarításon túl jelentős környezetvédelmi előnye is van. Ha kevesebb törlő fogy, ritkábban kell üríteni a hulladéktartályt. A hulladékcsökkentő megoldásokkal, például a laponkénti adagolású papír kéztörlőkkel javíthatók a hallgatók tisztasággal és fenntarthatósággal kapcsolatos élményei.
Tork SmartOne
3. tipp

Gyorsaság és hatékonyság

Javítsa a hallgatói élményt: csökkentse azt az időt, amit a mosdóban kell tölteniük. Segítsen nekik, hogy ne kelljen sorban állniuk sem a szabad mosdókra, sem kéztörlésre várva. Gyorsítsa a forgalmat olyan idő- és hulladékcsökkentő adagolókkal, amelyek nem fogynak ki túl gyakran, és a tartalmuk nem halmozódik fel a hulladéktartályokban túl gyorsan. Mi jó még ebben? A takarító személyzetnek nem kell olyan gyakran kiszállnia a mosdókba, ahol torlódást okoznak.

A Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír-rendszer

A Tork PeakServe® a legnagyobb kéztörlő-kapacitást jelenti a piacon: mindez a bármikor feltölthető adagolóknak köszönhető, amelyekkel megelőzhető a termékek kifogyása, és felszabadul az idő a takarítási feladatokra. A gyorsabb adagolás felgyorsítja a mosdóhelyi forgalmat, a kompakt utántöltő pedig helyet takarít meg. Kínálatunkban mostantól a kisebb helyiségekbe szánt Tork PeakServe Mini és a beépíthető Tork PeakServe is szerepel – így Ön egyféle töltőanyaggal tudja kiszolgálni a teljes létesítményt.
 
Szeretne felkészülni a nehéz pillanatokra a Tork PeakServe-vel? Regisztráljon, és elküldjük Önnek ingyenes bemutató videónkat.

Termékjavaslatok

Hivatkozások

***A versenytársak által forgalmazott leghosszabb tekercses kéztörlővel összehasonlítva (Európában és Észak-Amerikában)