Tabletop_N4_original.jpg

Önkiszolgáló egységek

Az önkiszolgáló egységek vendégeinek kiszolgálása egyszerre lehet zökkenőmentes és higiénikus. Ehhez a lehető legkevesebb gonddal járó utántöltésre, hulladékkezelésre és tárolásra van szükség. Okos kiszolgáló termékeinket, például a Tork Xpressnap szalvétaadagolót úgy terveztük, hogy növelje a hatékonyságot, így a dolgozók még a csúcsidőszakokban is oda tudnak figyelni a megfelelő kiszolgálásra.

Szalvéták


Ajánlott termékek

Alacsonyabb, a hagyományos szalvétaadagolókhoz képest* legalább 25%-kal kisebb felhasználásra törekszik? A megoldás a Tork Xpressnap® szalvétaadagoló rendszer. A laponkénti adagolással csökken a szalvétahulladék mennyisége, de a higiénia magasabb szintre lép. Emellett kisebb helyigényű, és az utántöltések, illetve az újrarendelések számát is csökkenti. A többféle formavilágban és színben kapható adagolókat és szalvétákat személyre is szabhatja. 
Ha egy kisebb méretű szalvéta is elég, a Tork Xpressnap® snackszalvéta-adagoló rendszer ugyanúgy kiváló választás, mint a Tork Xpressnap®, ám méretre 40%-kal kisebb. Kisméretű asztalokhoz, harapnivalók felszolgálásához ideális.
*A hagyományos szalvétaadagolókhoz képest. 

Tork Xpressnap Snack® szalvétaadagoló

Tork Xpressnap Snack®...

Termék : 274003

Tork Xpressnap Snack® fehér adagolós szalvéta

Tork Xpressnap Snack®...

Termék : 17840

Felülettisztítás és -fertőtlenítés


Ajánlott termékek

A felületek tisztítása és fertőtlenítése a Tork törlőpapírok, Tork tisztítókendők és Tork adagolók segítségével gyorsan és hatékonyan, kevesebb idő és energia árán valósítható meg. A tisztítási feladatok gyorsan elvégezhetők a megfelelő törlőpapírral. Kendőink között a színkódolt változatot is megtalálja, így segítve a keresztfertőzések megelőzését.