Washroom 2.tif

Igényes mosdó

Ha hangulatosabb környezetet szeretne teremteni a mosdóhasználók számára, és szeretne jobban odafigyelni az igényeikre, a Tork Igényes Mosdó termékeit Önnek találták ki. A különböző igényű látogatók egyaránt értékelni fogják a gondoskodást és az odafigyelést, amit például puha, kellemes tapintású törlőpapírjaink vagy hidratáló krémünk jelent.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A különböző igénnyel betérő látogatók értékelni fogják a Tork Advanced Soft kéztörlőket. A puha, kényelmes kéztörlők a gyors kéztörlés mellett a ruhára került foltok dörzsölésére és egyéb feladatokra is alkalmasak. A Tork Matic™ tekercses kéztörlő-adagolóval párban egyszerűen kezelhető, jól megtervezett, nagy kapacitású rendszerként működik, amely sosem fogy ki. Sőt, 
a laponkénti adagolásnak köszönhetően szabályozható a fogyasztás, és csökken a hulladékmennyiség.

Tork Matic® tekercses kéztörlő-adagoló, fehér

Tork Matic® tekercses...

Termék : 551000

Tork Matic® Soft tekercses kéztörlő

Tork Matic® Soft teke...

Termék : 290067

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork extra kézkímélő habszappan kényeztető, hidratáló hatású kézmosó, amelyet a látogatók imádni fognak. A prémium minőségű, illat- és színezékmentes készítmény csökkenti a bőrirritáció, illetve az allergiás reakciók kialakulásának esélyét. Az érintésre működő Tork habszappan-adagoló segítségével pedig gyerekjáték a kézmosás. A Svéd Reumaszövetség által egyszerűen használhatónak minősített termék.

Tork habszappan-adagoló

Tork habszappan-adagoló

Termék : 561500

Tork extra kézkímélő habszappan

Tork extra kézkímélő ...

Termék : 520701

Tusfürdő


Ajánlott termékek

Az üres flakonok nélküli tökéletes zuhanyzásról az örök kedvenc, a hajra és testre való Tork folyékony pipereszappan gondoskodik. A kellemes illatú, gazdag habot képző termék lemosás után friss, tiszta érzést hagy a bőrön. A Tork folyékonyszappan-adagoló segítségével pedig gyerekjáték a tusolás. A Svéd Reumaszövetség által egyszerűen használhatónak minősített termék.

Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

Tork Mini folyékonysz...

Termék : 561000

Testápoló


Ajánlott termékek

A Tork illatmentes kéz- és testápolója a figyelmesség magasabb szintje. Tápláló hidratáló összetevőket és rengeteg E-vitamint tartalmaz. Normál, száraz és érzékeny bőr ápolására és védelmére ajánljuk. A Tork adagoló segítségével mindenki könnyen használhatja, így teljes körű bőrápolási élményben részesülhetnek. A Tork szappanadagolóit a Svéd Reumaszövetség egyszerűen használhatónak minősítette.

Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

Tork Mini folyékonysz...

Termék : 561000

Tork illatmentes kéz- és testápoló

Tork illatmentes kéz-...

Termék : 420202

Toalettpapír


Ajánlott termékek

A Tork duplatekercses Mid-size toalettpapír-adagolókból sosem fog kifogyni a papír, ugyanis két teljes tekercs Tork Advanced papír rejtőzik bennük. Az üres belső magok az adagolóban maradnak, így nem lesz rendetlenség.

Tork duplatekercses Mid-size toalettpapír-adagoló

Tork duplatekercses M...

Termék : 557500

Tork Mid-size toalettpapír

Tork Mid-size toalett...

Termék : 127530

Légfrissítés


Ajánlott termékek

A Tork citrusos illatosító spray kellemes, friss illatot bocsát ki, ami fokozza a mosdóhasználat élményét. Ez a kiváló minőségű illóolaj különleges összetételű, így a kellemetlen szagok semlegesítése mellett tartósan friss illatot biztosít. A Tork illatosítóspray-adagolójával együtt használva a mosdóba belépőket mindig kellemes citrusillat fogadja.

Tork illatosítóspray-adagoló

Tork illatosítóspray-...

Termék : 562000

Tork citrusos illatosító spray

Tork citrusos illatos...

Termék : 236050

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Kiváló kiegészítő és valóban kényelmes darab a Tork nagy kapacitású (50 literes) Elevation hulladékgyűjtője. Vonzó külseje magába zárja a hulladékot, így kellemes környezetet teremt. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal. Hasonló kivitelben diszkrét Tork intimtasak-tartó is kapható.

Tork 50 literes hulladékgyűjtő

Tork 50 literes hulla...

Termék : 563000

Tork hulladékgyűjtő zsák, 50 literes

Tork hulladékgyűjtő z...

Termék : 204060

Kozmetikai kendők


Ajánlott termékek

Teremtsen még otthonosabb hangulatot egy kis plusz komfort és kényelem hozzáadásával. A rendkívül puha Tork kozmetikai kendők kínálata és a Tork kozmetikaikendő-tartó mindig figyelmes gesztus.

Tork kozmetikai kendő tartó, műanyag

Tork kozmetikai kendő...

Termék : 270023

Tork Extra Soft kozmetikai kendők

Tork Extra Soft kozme...

Termék : 140280

Tork vécéülőke-tisztító


Ajánlott termék

Az extra higiéniára vágyó vendégek kívánságát teljesíti a Tork vécéülőke-tisztító.

Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

Tork Mini folyékonysz...

Termék : 561000

Tork WC-ülőke-tisztító

Tork WC-ülőke-tisztító

Termék : 420302

Vécéülőke-takaró


Ajánlott termékek

Extra védelem és plusz higiénia? Válassza a toalettbe dobható Tork vécéülőke-takarókat. A falra szerelhető ülőketakaró-tartó olyan karcsú, hogy a legkisebb fülkében is akad neki hely.

Tork WC ülőketakaró-tartó

Tork WC ülőketakaró-t...

Termék : 344080

Tork vécéülőke-takaró

Tork vécéülőke-takaró

Termék : 750160