Hand hygiene.tif

Általános

Ha költséghatékony, kevés karbantartást igénylő mosdót szeretne, ahol gyorsan megfordulnak az oda betérők, nélkülözhetetlen a megfelelő kellékek (például az ellenálló higiéniai rendszerek) megléte. Laponkénti adagolást biztosító adagolóinkkal szabályozható a felhasznált mennyiség, nagy kapacitású szappan- és kéztörlő-utántöltőink pedig egyenletes ellátást biztosítanak, így a karbantartás nem igényel külön erőforrásokat.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A gyors és olcsó kéztörléshez egyszerű, mégis hatékony kéztörlőket ajánlunk. A Tork Soft Singlefold kéztörlők pazar ár/érték arányt kínálnak. A laponkénti adagolású Tork Singlefold adagoló használatával jól szabályozható a fogyasztás. Az adagoló szinte kifogyás nélkül, folyamatosan képes ellátni a látogatókat.

Tork Xpress® Multifold kéztörlő-adagoló

Tork Xpress® Multifol...

Termék : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold kéztörlő

Tork Xpress® Soft Mul...

Termék : 100289

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork sprayszappan ideális választás nagy forgalmú mosdóhelyiségekbe, mivel egyetlen feltöltéssel 3000 kézmosást tesz lehetővé. A szabályozott mennyiséget kiadó adagolóval kombinálva a szappan valóban tartós és költséghatékony megoldás. A Tork szappanadagolóit a takarítószemélyzet és a vendégek egyaránt tanúsítottan könnyen használhatják – akkor is, ha esetleg gyengébb a kezük. Praktikus kialakításuk révén alacsonyan tartják a költségeket, és minden vendég számára megfelelő higiéniát biztosítanak a mosdóban.

Tork folyékony- és sprayszappan-adagoló

Tork folyékony- és sp...

Termék : 560000

Toalettpapír


Ajánlott termékek

A papírhasználat akár 40%-kal is csökkenthető a laponkénti adagolású Tork SmartOne™ toalettpapír-adagolóval. Ezt a rendkívül nagy kapacitású, robosztus külsejű adagolót kifejezetten nagy igénybevételhez terveztük. A zavartalan működés és a minél kevesebb karbantartás érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced minőséget.

Tork SmartOne® toalettpapír-adagoló

Tork SmartOne® toalet...

Termék : 680000

Tork SmartOne® tekercses toalettpapír

Tork SmartOne® tekerc...

Termék : 472242

Légfrissítés


Ajánlott termékek

A kellemetlen szagok kialakulásának megelőzéséhez két takarítás között használja a tartós, kiváló minőségű Tork citrusos illatosító sprayt. A Tork illatosítóspray-adagolóba töltve a koncentrált, illóolajos készítmény semlegesíti a kellemetlen szagokat, és 24 órán át kellemes illatot bocsát ki. A szintjelzőről könnyen leolvasható, mikor van szükség utántöltésre. Az utántöltés gyors és egyszerű. A tartós légfrissítő hatékonyan és hatásosan működik.

Tork illatosítóspray-adagoló

Tork illatosítóspray-...

Termék : 562000

Tork citrusos illatosító spray

Tork citrusos illatos...

Termék : 236050

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Szerezzen be a mosdóba egy nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Könnyen tisztítható, üríthető, és az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal való megtöltése is egyszerű. Hasonló kivitelben diszkrét Tork intimtasak-tartó is kapható.

Tork 50 literes hulladékgyűjtő

Tork 50 literes hulla...

Termék : 563000

Tork hulladékgyűjtő zsák, 50 literes

Tork hulladékgyűjtő z...

Termék : 204060