M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt.

Törlők


Ajánlott termékek

Napközben bármikor szükség lehet egy gyors karbantartásra: fel kell törölni a vizet, olajat, zsírt vagy ételmaradékot – és persze a kéztörlés sem maradhat el. A Tork Plus törlőpapír többfunkciós termék, amely elsősorban folyadékok felitatására és kéztörléshez ideális.

Tork belsőmagos adagoló

Tork belsőmagos adagoló

Termék : 659000

Tork törlőpapír plusz

Tork törlőpapír plusz

Termék : 101250

Tisztítókendők


Ajánlott termékek

Most még gyorsabban végezhet a személyzeti részleg takarításával, ha a Tork nagy teljesítményű tisztítókendőit választja. Ezek a vastag, kiváló nedvszívó képességű tiszítókendők élelmiszerrel is érintkezhetnek. Tökéletesen megtisztítják a konyhai eszközöket, és magukba szívják a zsiradékot. A szabadalmaztatott exelCLEAN™ technológia alkalmazásával gyorsabban érhet el professzionális eredményt. A hulladékmennyiséget a Tork hajtogatott törlőpapír-/kendőadagolójával csökkentheti. A laponkénti adagolással javul a higiénia, és szabályozható a fogyasztás. 

Tork hajtogatott törlőpapír-/kendőadagoló

Tork hajtogatott törl...

Termék : 654000

Tork nagy teljesítményű tisztítókendő

Tork nagy teljesítmén...

Termék : 530178