Bemutatjuk: Tekercsek, napronok, asztali futók és alátétek!

Tork LinStyle® prémium asztalkultúra-termékek és szalvéták.

A textilhatás és az egyszer használatos szalvéták előnyei egyesülnek benne

A Tork LinStyle® a tökéletes választás, amikor a textil luxushatású megjelenését és tapintását szeretné biztosítani, de az egyszeri használat hatékonyságát részesítené előnyben. LinStyle szalvétáink és asztalkultúra-termékeink sokkal puhábbak és tömörebbek, mint a szokásos papírtermékek, és nedvszívó képességük is nagyobb – ez pedig olyan csúcsminőségű élményt teremthet, amely miatt vendégei visszajárnak majd Önhöz.

  • A színkavalkád, amely sikert arat

    A LinStyle® szalvéták sokféle (klasszikus és modern) színben kaphatók. A hozzá illő LinStyle asztalkultúra-termékkínálattal pedig könnyebbé tettük az Ön számára, hogy saját tematikájának és márkájának megfelelő terítékeket állítson össze, kínálja akár a legmodernebb haute cuisine fogásait, akár klasszikus, házias ízeket. Amitől pedig mindez valóban személyre szabott lesz, az az egyedi szalvétaemblémázás.

  • Hozza ki ételei ízét

    Ha ételről van szó, a szemünk gyakran még erősebben ítél, mint a nyelvünk. Kutatások igazolják, hogy a tányér köré helyezett színek jelentősen befolyásolják az ízérzékelést. Ez az elmélet minket is megragadott, ezért felkértük Linda Lundgrent, aki ételstylistként és mesterszakácsként is a téma szakértője, hogy vegyen részt az ételek és színek párosítását bemutató katalógusunk elkészítésében. 

  • Engedje szabadon kreativitását!

    Variálja egymással a LinStyle asztalkultúra-termékeket és szalvétákat

  • Lejjebb görgetve azonnal megrendelheti az ingyenes mintákat

Kérjen ingyenes termékmintát most!

Keressen meg minket, hogy többet megtudhasson LinStyle® szalvétáinkról és asztalkultúra-termékeinkről.

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Üzenetét köszönettel megkaptuk, és hamarosan visszajelzünk Önnek

Bezárás