Tork Image Design™ termékcsalád

Ön mindent megtesz azért, hogy jó benyomást keltsen vendégeiben. A mosdókról se feledkezzen meg! Egy forgalmas munkahelyi környezetben hatalmas hátrányt jelent az elhanyagolt mosdó. Mindennek akadálytalanul, hatékonyan, minimális beavatkozás mellett kell zajlania. Olyan adagolócsaládot terveztünk tehát, amelyik jól illeszkedik vállalkozása stílusához, és kiváló benyomást kelt vendégeiben. 

A mosdóban szerzett pozitív tapasztalat az Ön imidzsére is pozitív hatással lesz

Gondoljon művészetként a mosdóhelyiség kialakítására. A mosdó által keltett benyomás legalább annyira fontos a vállalat egésze szempontjából, mint az a kép, amely a recepción fogadja a belépőket. Itt kezdődik a hatásgyakorlás művészete.

  • Kiemelkedően, mégsem hivalkodóan

    A belső tereknek természetesen tükrözniük kell a vállalat képét és stílusát. Minden apró részletnek a tökéletes, hibátlan vendégélmény megteremtését kell szolgálnia. Így tehát az adagolóknak is bele kell simulniuk a mosdó képi világába. 

  • Forma és funkció kiemelkedő egysége

    Minden Image Design adagoló fényesre csiszolt rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amelyet finom, vékony vonalak és lágy, ívelt formák jellemeznek. A dizájn diszkrét, ám merész üzenetet közvetít. Az eszköz teljesítménye nagyszerű, működése mégis egyszerű. Vendégei így csakis a legjobbat kapják.

  • Görgessen le az Image Design™ termékcsalád kipróbálásához

    Lépjen velünk kapcsolatba.

Keltsen hosszan tartó benyomást vendégeiben: próbálja ki a Tork Image Design™ termékcsaládot

Tudjon meg többet a Tork Image Design™ adagolórendszerről és arról, hogy milyen minőségbeli változást hozhat a mosdóba. Lépjen velünk kapcsolatba. Személyes adatait és elérhetőségeit az alábbi mezőkbe írhatja be.

Lásson hozzá most

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Üzenetét köszönettel megkaptuk. Hamarosan visszajelzünk Önnek.

Bezárás