A megfelelő higiénia jó üzlet

Tagadhatatlan összefüggés áll fenn a higiénia, valamint az emberek, a vállalatok és a társadalom egészének jólléte között. Az olyan megaméretű trendek, mint az urbanizáció és a digitalizáció, megzavarják mindennapi életünket és kapcsolatainkat. A városok növekedésével a városlakók élete is megváltozik. A munka és a kikapcsolódás egymást követi; a kettő között pedig gyakran nincs mód hazatérni. Ez átalakítja a nyilvános mosdók szerepét: az egyszerű szükségletek kielégítésének helyéből személyesebb komfortzónákká lépnek elő. Mindez az eddigiekhez képest még jobb minőségű mosdóhelyi dizájnt, berendezéseket és karbantartást követel meg.

Megelőző lépések és információk. Új koronavírus (2019-nCoV)

 • A higiénia kulcsfontosságú az emberek, a vállalatok és a társadalom egészének jólléte szempontjából

  A higiénia azonban sok esetben lemarad az újfajta életvitel és az új igények mögött. 10-ből 7 ember úgy véli, hogy a higiénia hiánya korlátozza a város életében való részvételüket. Az újfajta életstílus és az eltérő higiéniai igények megismerése nagy hatással lehet az Ön alapcéljaira. Ez lehet a sarkalatos pont egy jó és egy rossz értékelés között, kulcs az alkalmazottak egészségi állapotának fenntartásához a munkahelyen, vagy egy elszalasztott lehetőség magyarázata egy pláza eladási számait illetően. Más esetben, például egy kórházban vagy az élelmiszeriparban szó szerint élet-halál kérdése lehet.

 • A higiéniai holisztikus szemlélete

  A Tork mint márka holisztikus szempontból tekint a higiéniára. A világ vezető higiéniai márkájaként odafigyelünk alkalmazottaink és vezetőink egészségére és higiéniájára. Birtokában vagyunk azon ismereteknek, eszközöknek és újításoknak, amelyek világszerte elősegítik vállalata higiéniai normáinak növekedését köz- és kereskedelmi épületekben egyaránt.

 • Üdvözöljük a Tork Clean Care programban.

  Mindent megteszünk azért, hogy megismertessük Önnel a legújabb higiéniai trendeket és ismereteket; a legjobb digitális eszközöket ajánljuk a figyelmébe, és olyan úttörőnek számító innovációkkal szolgálunk, amelyekkel javítani tudja a munkahelyi higiénia szintjét.

 • Szeretné magasabbra emelni a lécet a higiénia terén?

  Mi hiszünk a kiváló higiéniai termékek, az alapos ismeretek és a segítő eszközök együttes használatának erejében. Tudjon meg többet arról, hogyan teremthet higiénikus, tiszta munkakörnyezetet!

 • Termékek és szolgáltatások

  Keresse meg az érdeklődésének megfelelő, Önnek ajánlott termékeket és szolgáltatásokat

 • Információk és ismeretek

  Különböző kutatások és az ügyfelekkel közös együttműködés során nyert ismereteink szerintünk Önnek is érdekesek és üzleti szempontból hasznosak lehetnek.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Hírek

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Védje magát a légúti betegségektől. További információ a COVID-19 vírusról

Általános, letölthető higiéniai eszközök

_A3D1958_Original.jpg
A kézmosás önmagában a bacilusok elterjedése ellen alkalmazható legfontosabb módszerek közé tartozik. Ha felhívjuk a figyelmet arra, hogy miért, mikor, hogyan és hol mossunk kezet, azzal fontos példát mutatunk a kézhigiénia és az egészségesebb környezet megteremtése közötti összefüggésre. Ide kattintva  látványos infografikát talál a kézmosás fontosságáról, amelyet ügyfeleivel, alkalmazottaival, családtagjaival és ismerőseivel is megoszthat. Tesztelje, mennyire tiszta valójában a keze!