A vendégélmény az Ön kezeiben van!

A mosdóhigiénia javításával üzletét is fellendítheti.

Készüljön fel a modern vendégigények kielégítésére.

Woman_sitting_rectangle.jpg
A városiasodó, modern életstílus változást jelent a vendégek viselkedésében és igényeiben egyaránt. Az állandóan vibráló vendéglátásban nincs leállás. Ez a változás átalakítja a mosdóhigiéniai igényeket is - az alapvető megoldások már nem elégítik ki a vendégek elvárásait.
A mosdó már nem csak alapvető szükségeket elégít ki - vendégei itt sminkelnek, igazítják meg öltözéküket és mossák meg kezüket étkezés előtt.

Tork kézhigiéniai megoldások

Skincare_dispensers_rectangle.jpg

A vendégélmény az Ön kezében van, a Tork kézhigiéniai kínálatával pedig maradandóan jó benyomást kelthet mosdólátogatóiban. Széles termékkínálatunkkal és minden igényt kielégítő adagolóink révén segítjük Önt, hogy megtalálja higiéniai igényeire a legmegfelelőbb megoldást.

Ismerje meg termékeinket

Kísérlet: Bemutatkozik a Tork mobil kézmosó állomás

Hogy még jobban megértsük a jövő kézhigiéniai igényeit, egy szokatlan kísérletet indítottunk útra, Rio forgalmas food truck fesztiválján. Mobil kézmosó állomásunkon biztosítottuk a fesztivál látogatóinak a folyó vízet és a Tork minőségi szappanjait hogy kiderítsük, többet fogyasztanak-e a vendégek, ha tiszta a kezük. Az eredmények magukért beszélnek.

Ön készen áll a változásra?

Tartani kell a tempót a modern igényekkel. A Tork alábbi tippjei segítenek Önnek a vendégélmény javításában:

 • Képzelje magát vendégei helyébe!

  Kielégíti, sőt túlszárnyalja igényeimet a mosdó? Van kozmetikai kendő vagy WC ülőke tisztító? Teljesíti a hellyel szemben támasztott elvárásaimat?

 • Ha a személyzet elégedett a vendégek is azok lesznek

  Tegye egyszerűvé a takarítási és karbantartási feladatokat a személyzet számára. A könnyen utántölthető adagolók biztosítják a megfelelő ellátást a vendégek számára.

 • Gondoljon minden érzékre!

  Stimuláljon minél több érzéket, hogy javítsa a vendégélményt - a szappan illata, érzete, vagy a kéztörlő puhasága legalább olyan fontos mint a látvány.

Woman_standing_rectangle.jpg
 • 43 % inkább nem fogyaszt ételt ha nem biztosított a megfelelő kézhigiénia*
  *A kutatás 2017 november 20 -December 4 között zajlott, 15 piacon, 15 530 válaszadó eredményei alapján a független United Minds végezte a CINT közvéleménykuató bevonásával.
 • 10-ből 7 embert korlátoz a higiénia hiánya*

Részesítse vendégeit nagyszerű élményben!

Women_square.jpg

Lenyűgöző design

 • Red Dot Design Díj nyertes adagolóink több kivitelben is elérhetőek, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek
 • Minősített, "könnyen használható" adagoló rendszereink javítják a vendégélményt
Open_dispenser_square.jpg

Okos megoldásainkat az Ön igényeire terveztük

 • Funkcionális, megbízható és könnyen használható kézhigiéniai rendszereinket könnyű utántölteni, karbantartani és tisztítani, így leveheti a felesleges terheket a takarítószemélyzet és a létesítmény üzemeltetők válláról. Kattintson ide és tudjon meg többet kézhigiéniai adagolórendszereinkről.
Soap_dispenser_square.jpg

Fokozott higiéniai igényekre tervezve

 • Zárt rendszerű töltőanyagaink minden alkalommal maximális frissességet és higiéniát biztosítanak, védve a flakon tartalmát
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőink egyaránt biztonságosak és csökkentik a környezeti terhelést

Tudta?

Skincare_logotypes_rectangle.jpg
Termékeinket a Svéd Reuma Szövetség minősítése alapján "könnyű használni" a csökkent kézfunkciójú személyeknek is. Tork Image Design™ adagolóink elnyerték a Red Dot Design termék díjat.
Valamennyi kézhigiéniai termékünk alapanyagát gondosan válogatjuk és összetevőinket bőrgyógyászatilag teszteljük, így csökkentve az allergiás reakciók kockázatát. Töltőanyagaink többsége teljesíti az EU ökocímke és a Nordic Swan minősítés szigorú követelményeit.