Járjon az élen a Torkkal

Látogasson meg minket a május 15. és 18. között Amszterdamban tartott Interclean szakkiállításon, és megtudhatja, milyen élenjáró innovációkat kínálunk Önnek.

Milyen lesz a jövő takarítóipara?

Interclean1.jpg
A jövő takarítóiparának meg kell birkóznia a jelen kihívásaival. Közülük a legismertebb a nagyméretű, összetett létesítmények, valamint a nagy tömegeket vonzó programok közönségének kezelése.
 
Vállalatunk három forradalmian új innovációval érkezik a 2018-as Interclean szakkiállításra: mind hozzájárulnak a rendkívüli kihívások megoldásához és több ezer látogató kiszolgálásához. Szeretettek várjuk a Tork® standjánál, ahol megmutatjuk, hogyan állíthatja céljai szolgálatába a Tork innovációit.

Várja felkészülten a tömeget a Tork PeakServe® rendszerrel

Hogyan kezelné a lehetetlent – azt a helyzetet, amikor 50 ezer szurkoló félidőben egyszerre rohamozza meg a mosdókat? A nagy tömegek kiszolgálása rendkívül fontos üzleti feladat, amely azonban extrém terhet is ró a takarítószemélyzetre. ​​​​​A Tork PeakServe® a kéztörlőpiac első jelentős innovációja az elmúlt 20 évben, amely megkönnyíti a nagy tömegek kiszolgálását. Kapacitása 250%-kal meghaladja egy normál kéztörlőrendszerét, és a feltöltése is feleannyi ideig tart. Ráadásul bármikor elvégezhető. Keresse fel a Tork standját, és Ön is megismerheti a működését!
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Keresse fel a Tork standját

Standunk, mint mindig, a 10-es csarnokban lesz, sorszáma: 10.101. Jöjjön csak az orra után: frissen főzött kávéval és omlós, forró süteményekkel várjuk. A standon bemutatjuk a Tork forradalmi innovációit, amelyekkel gond nélkül megoldhatja a nagy tömegeket vonzó programokkal járó extrém kihívásokat.
Interclean_greensymbol.jpg

Keresse fel a Torkot a hulladékkezeléssel foglalkozó csarnokban (Waste Management Hall)

Az Interclean 2018 újdonsága a hulladékkezeléssel foglalkozó csarnok (Waste Management Hall) és a tesztlabor. Keresse a 7.436-os standot a 7-es csarnokban, ahol rengeteget megtudhat a forradalmian új Tork PaperCircle®-ről, amely a világon az első, a mosdóhelyi papírtörlők újrahasznosítását elősegítő szolgáltatás.
Interclean_bluesymbol.jpg

Keresse fel a Torkot az egészségügyi csarnokban (Healthcare Hall)

Az Interclean 2018 új részlege a legújabb egészségügyi fejlesztésekkel foglalkozik. Keressen minket a 9-es csarnokban (Healthcare Hall), a 9.124-es standon, ahol bemutatjuk az egészségügyi tisztítással és a kézhigiéniával kapcsolatos legújabb innovációinkat.

Szerezzen új ismereteket a Tork szemináriumain

Interclean4.jpg
A Tork két izgalmas szemináriumnak is házigazdája lesz az Interclean hivatalos programjában. Ne szalassza el őket!
 
Legyen az újrahasznosítás bajnoka
Legfontosabb innovációnk: Tork PaperCircle®
 
Időpont: Május 15., kedd, 13:00
Helyszín: Zero Waste Lab (7-es csarnok, 7:332-es stand)
 
A Dolgok internete és a valós idejű adatok által okozott változások a tisztítóiparban
Legfontosabb innovációnk: Tork EasyCube®
 
Időpont: Május 15., kedd, 14:00
Helyszín: Az Interclean színpada
 
Időpont: május 16., szerda, 11:00
Helyszín: Az Interclean színpada
 
Időpont: május 17., csütörtök, 10:30-11:30
Helyszín: E105 konferencia terem