Tork Reflex™ – A zökkenőmentes konyhai munkafolyamatokhoz

Optimalizálja konyhai munkafolyamatait, és növelje a hatékonyságot

A minőségi higiéniai termékek elérhetősége kulcsfontosságú

Tork-Reflex-New-Generation1_rectangle.jpg

A zökkenőmentes munkafolyamat alapja a kialakított napi rutin és a megfelelő rend. A minőségi higiéniai megoldások és elhelyezésük létfontosságú a hatékonyság szempontjából. A higiénia fenntartása rutinná kell váljon – azaz a személyzetnek be kell építenie a napi munkamenetbe. A professzionális higiéniai termékek vezető márkájaként a Tork® segítségével munkafolyamatai még gördülékenyebbé tehetőek, hozzájárulva ahhoz, hogy megfeleljen az igen szigorú higiéniai követelményeknek.

Javíthatnak-e a konyhai munkafolyamatokon a megfelelő higiéniai megoldások?

Tekintse meg, mit mond erről szakértőnk a kisfilmben, amelyből az is kiderül, hogy a hatékonyabb higiéniai tervezéssel együtt alkalmazva miként növelik a Tork Reflex™ termékek az eredményességet.

A munkafolyamatok támogatásához fejlesztett termék

Az alábbiakban felsoroljuk a Tork Reflex™ rendszer legfontosabb előnyeit, amelyek elősegítik a leghigiénikusabb környezet megteremtését:

 

 • Optimalizálja konyhai munkafolyamatait

  • A forgalmas időszakokban minden másodperc számít: próbálja ki az új forgófejes adagolónkat, amelynek köszönhetően a papírt bármilyen szögből le lehet tépni
  • Csak a felhasználandó lapot érintjük meg, így csökken a keresztfertőzés kockázata 
  • Könnyebben tisztítható, borítása könnyedén levehető 

 • Szabályozza a költségeket és a megtermelt hulladék mennyiségét

  • A laponkénti adagolással szabályozható a személyzet által elhasznált papír mennyisége. 
  • A töltőanyagok tovább kitartanak, így kevesebb a munkamegszakítás a konyhában. 
  • A kifogyásjelző garantálja, hogy Ön soha ne fogyjon ki váratlanul a papírból.

Tork Reflex New Generation
 • Akár 37%-kal csökkenthető a papírfogyasztás
  a Tork belsőmag adagolású rendszeréhez képest

Tippek a konyhaoptimalizálás szakértőjétől

Hallgassa meg Alan Kinsellát, aki a hatékonyabb munkamenetet és az eredményességet segítő C.H.E.F.S. útmutatójáról beszél, ami az éttermekben és a vendéglátásban töltött 30 évnyi tapasztalata alapján íródott.

 • Tippek és trükkök:

  • Stratégiai pontokra kihelyezett higiéniai termékek: A papírtörlőknek és a kézhigiéniai termékeknek azonnal rendelkezésre kell állniuk a konyha be- és kijáratánál, valamint minden csapnál, hogy rutinszerűvé váljon a használatuk. Helyezze őket szemmagasságba – így nem maradnak észrevétlenül. 
  • Alakítson ki rendkívül tiszta és higiénikus környezetet: Ne csupán hatékonyabb munkafolyamatokra törekedjen – teremtsen egyúttal jobb munkahelyi környezetet a személyzet számára. 
  • A higiéniai szempontjából fontos a készlet váltogatása: Rendezze át és tisztítsa ki a hűtőket, a szárazanyag-tároló edényeket és a fagyasztókat, hogy a korábban vásárolt készlet ne merüljön feledésbe, és ne okozzon kellemetlen szagokat. 

 • "A Tork törlésre és tisztításra szolgáló megoldásai magasabb szintre emelik a higiéniát, elősegítik az egységes higiéniai gyakorlatok alkalmazását, és jobb munkahelyi környezetet teremtenek a konyhai személyzet számára."
  Alan Kinsella – Konyhaoptimalizációs szakértő

Érdekli, hogyan javíthat a konyha működésének hatékonyságán a Tork Reflex™ segítségével?

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Köszönjük!

Bezárás

Letöltések