Star-Buffet 2 - Rectangle.tif

A Tork Xpressnap® elegáns megoldást jelent a forgalmas Star Buffet-ben

A bisztrók forgalmas helyek. A Star Buffet lánc sem kivétel: számos helyszínen biztosít több ezer tál ételt naponta; étlapján több mint 150 különböző fogás szerepel. Ilyen mennyiséghez elengedhetetlen a minőségbiztosítási rendszer, amelyet minőségi termékekkel és megbízható partnerekkel lehet megvalósítani.

A bisztrók forgalmas helyek. A Star Buffet lánc sem kivétel: számos helyszínen biztosít több ezer tál ételt naponta; étlapján több mint 150 különböző fogás szerepel. Ilyen mennyiséghez elengedhetetlen a minőségbiztosítási rendszer, amelyet minőségi termékekkel és megbízható partnerekkel lehet megvalósítani.
A Star Buffet egyik ilyen partnere a Tork, amely 2011 óta biztosítja az étteremlánc számára a Xpressnap® adagolókat és szalvétákat. Habár úgy tűnhet, hogy a szalvéta kis tételnek számít egy bisztróban, a Star Buffet Bossley Park étteremvezetője, Dudley Lo szerint a Tork Xpressnap® termékek hatása igen jelentős. „A szalvétát korábban kosárba téve helyeztük ki a bisztró különböző pontjain – magyarázza Lo –, a vendégek pedig arra járva belemarkoltak, és kivettek belőle egy csomót.”
Lónak 30 percenként kellett újratöltenie a kosarakat, ami egyaránt idő- és költségigényes volt. Mindez nemcsak a Bossley Park Star Buffet-ben, hanem a Star Buffet másik nyolc új-dél-walesi üzletében is gondot jelentett. 
A Star Buffet éttermei a fontosabb sportklubokban és katonai létesítményekben működnek 350-800 férőhellyel. Mivel mindegyik bisztróban lehet ebédelni és vacsorázni, illetve tartanak bennük eseményeket és rendezvényeket, fontos kérdés a szalvétahasználat. Lo éppen hatékonyabb szalvétaadagolási megoldást keresett, amikor rátalált a Tork Xpressnap®-re. „Az adagoló elegáns volt, az egész tisztának és rendezettnek hatott, az AD-a-Glance funkció pedig külön tetszett” – meséli Lo. 
A Tork Xpressnap® adagolók oldalán található, cserélhető AD-a-Glance hirdetőpanelekkel az üzenetek azonnal eljutnak a vendégekhez. A Tork weboldalán működő új, ingyenes alkalmazással pedig gyerekjáték megtervezni őket. A meglévő sablonokból is lehet választani, de újakat is lehet készíteni.
Lo több Tork Xpressnap® nagy kapacitású adagolót is rendelt, és a Bossley Park-beli bisztró négy pontján helyezte ki őket. Rendkívül elégedett az eredménnyel, mivel „a vendégek így gyorsabban tudnak szalvétát venni, nem okoznak torlódást az étteremben, ráadásul csak egy darabot vesznek ki, nem pedig többet” – avat be a részletekbe Lo. A nagy kapacitásnak és a lecsökkent felhasználásnak köszönhetően Lónak egy nap mindössze egyszer kell feltöltenie a szalvétakészletet, ami hatalmas előrelépés a 30 perces ciklusokhoz képest. 
A Tork Xpressnap® garantáltan 25%-kal lefaragja a felhasznált szalvétamennyiséget, a Star Buffet éttermeiben azonban a tumultust, a takarítás és a sorban állás idejét is csökkentette – bizonyítva, hogy valóban sokoldalú, praktikus megoldás. 

Rendelkezünk HACCP-minősítéssel, én pedig úgy véltem, hogy a Tork Xpressnap® megőrzi a tisztaságot, illetve egészség- és munkavédelmi szempontból is hasznos.

Dudley Lo

A Star Buffet Bossley Park étteremvezetője